Ερωτηματικό παραμένει η παραμονή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα», Έλενα Πολυκάρπου.

Όπως ανέφερε, υπάρχουν τρεις επιλογές για τη ζώνη 12-2 του καναλιού. Η μία είναι να παραμείνει σε αυτήν η Ιωάννα Μαλέσκου, η άλλη είναι να παραταθεί η ενημέρωση και η τρίτη είναι να γίνει μία νέα κοινωνική εκπομπή.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου, η Ιωάννα Μαλέσκου θα παραμείνει και του χρόνου στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

«Εγώ ξέρω ότι παραμένει παιδιά. Εγώ έμαθα πως θα υπάρξουν αλλαγές σε πολύ υψηλόβαθμα στελέχη. Κάποιες αποχωρήσεις και κάποιο πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται λίγο πιο κάτω να πάει πιο πάνω. Το ένα σενάριο είναι αυτό. Ξέρω πως έχει γίνει μια κουβέντα με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Το δεύτερο σενάριο που προβληματίζει είναι πως αυτή την περίοδο τραβάνε οι κοινωνικές εκπομπές. Ο προβληματισμός όμως είναι πως αυτό μπορεί να μην τραβήξει για πολύ καιρό ακόμη. Δεν ξέρουν αν από Σεπτέμβριο θα έχει ο κόσμος την ίδια διάθεση. Αυτός είναι ο ενδοιασμός τους για το αν παραμείνει η Ιωάννα. Δεν είναι με την Ιωάννα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ