Νομικά κινήθηκε για δεύτερη φορά η Ιωάννα Τούνη κατά του 35χρονου που κατονόμασε ότι διέρρευσε το revenge porn βίντεο, ενώ στη συνέχεια, όπως δήλωσε ο ένας εκ των δικηγόρων της, θα απευθυνθούν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να προσπαθήσουν να ανακτήσουν δεδομένα που θα αποδεικνύουν ότι εκείνος έστελνε και έδειχνε το συγκεκριμένο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η κ. Τούνη κατέθεσε μήνυση για το αδίκημα της παραβίασης των προσωπικών δεδομένω και για όποιο άλλο αδίκημα κρίνει ο κ. Εισαγγελέας, από τα γεγονότα που αναφέρονται μέσα στη μήνυσή μας. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η κ. Τούνη δεν γνώριζε τίποτα, δηλαδή ότι τη βιντεοσκοπούσαν. Το θύμα είναι ξεκάθαρα η κ. Τούνη, γιατί ακούω το τελευταίο διάστημα διάφορους που βγαίνουν και μιλούν. Είναι δικαίωμα του θύματος να βγει και να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει οποιαδήποτε στιγμή νιώσει αυτό έτοιμο», δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος της Αναστάσιος Ντούγκας και συνέχισε:

«Είναι τυχαία η χρονική στιγμή που η κ. Τούνη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της. Τώρα το ότι κάποιοι θέλουν να συνδέσουν τις δύο υποθέσεις δεν ξέρω γιατί το κάνουν. Οι δύο υποθέσεις ενώθηκαν από κάποιους που πήγαν να εμπλέξουν την κ. Τούνη που αισθάνθηκε αυτή τη στιγμή πιο δυνατή και κατήγγειλλε τι έχει γίνει. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο μηνυόμενος είχε και γνώση και πρόθεση για να γίνει η συγκεκριμένη πράξη στην κ. Τούνη. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήταν με τρίτο πρόσωπο που τον κατέγραφε, χαμογελούσε, υπήρχε φλας. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν και μάρτυρες, η κ. Τούνη όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να βρει και μάρτυρες, οι οποίοι έχουν κατονομαστεί μέσα στη μήνυση. Θα κληθούν από τις αρμόδιες αρχές να καταθέσουν προς υπεράσπιση όσων λέμε μέσα στη μήνυση».

«Μετά τη μήνυση, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ζητήσουμε ανάσυρση δεδομένων στο κινητό του συγκεκριμένου ανθρώπου και θα το κάνουμε. Επίσης έχουμε μάρτυρες που θα καταθέσουν ότι ο μηνυόμενος έστελνε και έδειχνε το βίντεο στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τις επόμενες ημέρες θα απευθυνθούμε στη δίωξη ηλεκτρινικού εγκλήματος για να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανάκτηση όλων αυτών των προσωπικών δεδομένων της κ. Τούνη», κατέληξε.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ