ΑρχικήGossipΚατερίνα Καινούργιου: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Χωρίς εκείνη το “Ευτυχείτε” στον αέρα…

Κατερίνα Καινούργιου: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Χωρίς εκείνη το “Ευτυχείτε” στον αέρα…

Δημοσιεύθηκε:

Μία διαφορετική Παρασκευή ξημέρωσε σήμερα… Μία Παρασκευή δύσκολη… Μία Παρασκευή την οποία όλοι σαφέστατα δεν περίμεναν… Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στο νοσοκομείο!

Η γνωστή παρουσιάστρια αισθάνθηκε τα ξημερώματα έντονη αδιαθεσία. Μία αδιαθεσία η οποία επέμενε κι έτσι οι δικοί της άνθρωποι την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η ίδια αισθάνθηκε δύσπνοια κι έντονη δυσκολία στην αναπνοή, συμπτώματα τα οποία δεν υποχωρούσαν. Έτσι, εννοείται πως αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί την είδαν, την εξέτασαν προσεκτικά κι αποφάσισαν μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και να ολοκληρωθούν, η Κατερίνα να μείνει μέσα.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου δεν βρίσκεται σήμερα στο “Ευτυχείτε”, το οποίο βγήκε στον αέρα με το Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει την πρώτη “καλημέρα” και να μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η οικοδέσποινα της εκπομπής απουσιάζει.

Ο Γρηγόρης μαζί με την πολύτιμη εμπειρία του Ανδρέα Μικρούτσικου και με την επίσης πολύτιμη βοήθεια της Χρύσλας Γεωργακοπούλου, προσπαθεί να βγάλει κανονικά στον αέρα την εκπομπή, ενώ σύσσωμη η ομάδα του “Ευτυχείτε” είναι σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου για ακόμα μία φορά να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Φυσικά, από το πρωί φροντίζει για όλα ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Χρήστος Αϊβαλιώτης, ενώ εννοείται πως σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται από τα ξημερώματα και ο πανταχού παρών Θέμης Μάλλης, γιατί ξέρει καλά από… επικίνδυνες αποστολές, όπως επίσης και το πως να δίνει γρήγορα κι αποτελεσματικά λύσεις σε όλα τα προβλήματα, όταν αυτές επιβάλλονται.

Εμείς έχουμε να πούμε μόνο περαστικά Κατερίνα μας… Περαστικά και πρόσεχε τον εαυτό σου! Όλα τ ΄άλλα γίνονται, αντιμετωπίζονται, ξεπερνιούνται…

iwoman.gr

Τελευταία νέα

Νέα Διανομή Τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ σε Πρέβεζα, Πάργα και Φιλιππιάδα

Νέα διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στις 28-31 Μαρτίου 2023...

Καθιέρωση «Ημέρας μνήμης των ευεργετών» από τον Δήμο Πάργας

Η ευεργεσία είναι ένας σημαντικός κρίκος στην πολυσήμαντη ιστορία του Δήμου Πάργας και σηματοδοτεί...

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου 2023 στον Δήμο Πάργας

Την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας θα γιορτάσει ο Ελληνικός Λαός την 25η Μαρτίου, ημέρα...

Ξανά στις ράγες τα τρένα από την Τετάρτη 22/3: Τα δρομολόγια και τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Εικοσι δύο μέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών, τα τρένα και ο Προαστιακός μπαίνουν...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: