Μία διαφορετική Παρασκευή ξημέρωσε σήμερα… Μία Παρασκευή δύσκολη… Μία Παρασκευή την οποία όλοι σαφέστατα δεν περίμεναν… Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στο νοσοκομείο!

Η γνωστή παρουσιάστρια αισθάνθηκε τα ξημερώματα έντονη αδιαθεσία. Μία αδιαθεσία η οποία επέμενε κι έτσι οι δικοί της άνθρωποι την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η ίδια αισθάνθηκε δύσπνοια κι έντονη δυσκολία στην αναπνοή, συμπτώματα τα οποία δεν υποχωρούσαν. Έτσι, εννοείται πως αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί την είδαν, την εξέτασαν προσεκτικά κι αποφάσισαν μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και να ολοκληρωθούν, η Κατερίνα να μείνει μέσα.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου δεν βρίσκεται σήμερα στο “Ευτυχείτε”, το οποίο βγήκε στον αέρα με το Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει την πρώτη “καλημέρα” και να μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η οικοδέσποινα της εκπομπής απουσιάζει.

Ο Γρηγόρης μαζί με την πολύτιμη εμπειρία του Ανδρέα Μικρούτσικου και με την επίσης πολύτιμη βοήθεια της Χρύσλας Γεωργακοπούλου, προσπαθεί να βγάλει κανονικά στον αέρα την εκπομπή, ενώ σύσσωμη η ομάδα του “Ευτυχείτε” είναι σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου για ακόμα μία φορά να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Φυσικά, από το πρωί φροντίζει για όλα ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Χρήστος Αϊβαλιώτης, ενώ εννοείται πως σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται από τα ξημερώματα και ο πανταχού παρών Θέμης Μάλλης, γιατί ξέρει καλά από… επικίνδυνες αποστολές, όπως επίσης και το πως να δίνει γρήγορα κι αποτελεσματικά λύσεις σε όλα τα προβλήματα, όταν αυτές επιβάλλονται.

Εμείς έχουμε να πούμε μόνο περαστικά Κατερίνα μας… Περαστικά και πρόσεχε τον εαυτό σου! Όλα τ ΄άλλα γίνονται, αντιμετωπίζονται, ξεπερνιούνται…

iwoman.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ