Με αφορμή ένα βίντεο που μεταδόθηκε στη «Super Κατερίνα» με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τη συνάντησή της με την πρώτη πριν από μερικές ημέρες και τόνισε ότι της έχει ζητήσει να κάνουν συνέντευξη, παρά τα αρνητικά σχόλια που έχει κάνει κάνει σε εκείνη.

Όπως είπε η KatKen, οι δυο γυναίκες βρέθηκαν στα Ποσειδώνια και η Ρούλα Κοροηλά δεν έχει αλλάξει καθόλου.

«Επειδή είδα τη Ρούλα στα Ποσειδώνια προχθές, και εσύ και η Ρούλα δεν έχετε αλλάξει πάρα πολύ. Αντικειμενικά τώρα. Πάντως και εσύ και η Ρούλα έχετε μεγαλώσει ωραία, δεν έχετε πλαστικοποιηθεί. Να το πω κι αυτό. Είστε ίδιοι» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση από τον ΣΚΑΪ να κάνουν μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά το Big Brother. «Εγώ είχα κλείσει και μιλούσαν με τη Ρούλα για να το κάνουμε μαζί», τόνισε.

«Ρούλα σε περιμένουμε! Καλομελέτα κι έρχεται!» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος  με την παρουσιάστρια να προσθέτει: «Που την περιμένουμε; Μακάρι να έρθει! Ούτως ή άλλως βρεθήκαμε και προχθές και η γυναίκα ήταν ευγενέστατη. Μακάρι να έρθει. Η αλήθεια είναι ότι είχε κάνει κάποιες δηλώσεις που με είχαν στενοχωρήσει πάρα πολύ και τέλος πάντων. Δεν το συζητήσαμε όταν βρεθήκαμε. Ήταν από τις λίγες φορές που πειράχτηκα. Ξέρει η Ρούλα πόσο έχω παλέψει για να είμαι εδώ.

Εγώ ποτέ δεν είχα κανένα θέμα. Ίσα ίσα που την είχα ακούσει και σε πολύ αυστηρές κριτικές. Σε μία περίοδο που εγώ πήγαινα πολύ καλά να λέει ότι δεν κάνω για κεντρική παρουσιάστρια. Ουσιαστικά αποθέωνε πρόσωπα που δεν είχαν τη δική μου επιτυχία. Αυτό με πείραξε. Από εκεί και πέρα σέβομαι πολύ την πορεία της και τη θαυμάζω ως γυναίκα. Μακάρι να μου δώσει και μία τηλεοπτική συνέντευξη, θα ήταν μεγάλη μου τιμή».

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ