Από τα πρώτα επεισόδια του Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης έχουν έρθει πολύ κοντά και ανάμεσά τους έχει δημιουργηθεί μια ερωτική ατμόσφαιρα. Μάλιστα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο η ηθοποιός και ο αγρότης αντάλλαξαν αγκαλιές αλλά και δύο φιλιά στο στόμα.

Πιο συγκεκριμένα οι δυο παίκτες βρίσκονταν μέσα στην πισίνα όταν η κάμερα του Survivor τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ. Αγκαλιές, γέλια και δυο πεταχτά φιλιά στο στόμα απέδειξαν ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γεννηθεί έντονα συναισθήματα.

Το Twitter πήρε φωτιά αμέσως μετά την προβολή του βίντεο αλλά και την εξομολόγηση του Γιώργου Κατσαούνη στην κάμερα για τον έρωτά του προς την ηθοποιό.

Η αντίδραση του συντρόφου της Μυριέλλας
Βέβαια, είναι γνωστό πως η Μυριέλλα Κουρεντή εδώ και κάποιο διάστημα διατηρεί σχέση έξω από το παιχνίδι με τον μουσικό Γιάννη Λυγνό. Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή μίλησε στο περιοδικό «Hello» για την αγαπημένη του, ενώ σχολίασε και το φλερτ που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Μαχητή.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε.

Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Λυγνός για να συνεχίσει: «Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ