Τα γενέθλιά της είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο παρευρέθηκαν αρκετοί φίλοι της αλλά και άνθρωποι που στο παρελθόν είχε «προηγούμενα», τα οποία ωστόσο λύθηκαν και οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν.

Στο πάρτι της Queen Ντίνα, έδωσε το «παρών» τόσο η Χριστίνα Παππά, όσο και η Σάσα Σταμάτη, με την οποία είχαν φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη φετινή σεζόν, ενώ σε ερώτηση για τις δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου ότι δεν θέλει να θυμάται την περίοδο που ήταν στον Alpha και συνεργάζονταν μαζί.

«Μας κέρδισε το “Κάτι ξαναψήνεται”. Αυτό προηγήθηκε, δεν θέλω να μιλήσω για τα μελλοντικά σχέδια του καναλιού. Δεν γνωρίζω αν κόπηκε το project του “Αγρότη”. Εκ μέρους μου θα ήταν αχάριστο να ζω κάτι που κάνω τώρα και να σκέφτομαι κάτι άλλο», δήλωσε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συνέχισε για τα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου:

«Ας μη τη θυμάται εκείνη την περίοδο. Εμένα ήταν τα ξεκινήματά μου και ευτυχώς πάτησα πάνω σε αυτά για να τα θυμάμαι όλη μου τη ζωή και να πορεύομαι».

Η Χριστίνα Παππά που βρέθηκε στα γενέθλια είπε για τη φίλη της: «Η παρεξήγηση υπήρχε, τη θαυμάζω και την αγαπώ. Μου αρέσει πολύ να τη βλέπω, γεμίζει την οθόνη».

Ενώ δηλώσεις έκανε και η Σάστα Σταμάτη με την οποία είχαν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια: «Το να συγχωρείς είναι ωραίο πράγματα. Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ».

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ