Ανέβηκαν οι τόνοι – όσο πατάει η γάτα – στη «Super Κατερίνα» καθώς καλεσμένος ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και υπήρξαν διαφωνίες για το σούσουρο που δημιούργησε με τα όσα είπε για τον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε ότι δεν ήταν σωστή συμπεριφορά από μέρους του με τον ίδιο να εξηγεί πως απλώς προσέγγισε με χιούμορ ορισμένα θέματα και ότι οι εκπομπές τον έστησαν στον τοίχο χωρίς να ξέρουν όλα τα γεγονότα.

«Δεν μπορείς να λες με χιούμορ να λες για έναν άνθρωπο ότι είδες κάτι αν δεν υπάρχει κάτι στην κάμερα, αν δεν θέλει να το δείξει μόνος του. Παραβιάζεις την ιδιωτική ζωή αυτού του ανθρώπου» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ενώ ο make up artist απάντησε:

«Με έχετε σταυρώσει όλοι. Προσέγγισα το θέμα χιουμοριστικά, η οποία υπήρχε θέλετε δεν θέλετε να το πιστέψετε, ούτε κωλοτούμπας είμαι».

«Μου έκαναν πάρα πολλά ρατσιστικά σχόλια ο Τάκης ο Σπύρος για τη διαφορετικότητά μου, το στιλ μου, τους κοιλιακούς μου. Με έβριζαν off camera. Έβρισαν τη μάνα μου την είπαν “ιερόδουλη”. Τα είπα στην παραγωγή και μου είπαν δεν μπορούμε να τα παίξουμε αυτά στην τηλεόραση. Και οι εκπομπές πιάνουν ότι έκανα εγώ τρολ και με σταύρωσαν;».

«Έκλαιγα, ήθελα να φύγω. Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρετε. Με έχουν χτυπήσει, μιλάγαμε και με κλώτσαγε ο Τάκης. Ερχόταν μπροστά στη μούρη μου με έφτυνε καθώς μιλούσε και έβριζε τη μάνα μου, την έλεγε “ιερόδουλη”».

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ