Τη μήνη του Αλέξη Κούγια φαίνεται ότι προκάλεσαν οι φωτογραφίες που ανέβασε η Άρια Καλύβα πριν από μερικές ημέρες.

Σε αυτές, η δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος εμφανίζεται να διασκεδάζει με τον Όθωνα Παπαδόπουλο, τον Πέτρο Κουσουλό, τον ιατροδικαστή Σωτήρη Τσαντίλη και τον ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου -μεταξύ άλλων- στο μαγαζί της Σάννυς Μπαλτζή.

Με δήλωσή του, ο Αλέξης Κούγιας καταφέρθηκε κατά του Πέτρου Κουσουλού και της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Από την πρώτη στιγμή προσπαθώ να διορθώσω την εικόνα της Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή που ένας περίεργος δημοσιογράφος άρχισε να δημιουργεί αυτή την υπόθεση και το θέμα αγκάλιασαν στην Αθήνα λόγω ελλείψεως θεμάτων.

Την έπεισαν να βγαίνει σε συγκεκριμένες εκπομπές λέγοντάς της ότι θα τη βοηθήσουν. Συγχρόνως οι ίδιοι επικεφαλής εκπομπών διόριζαν δικηγόρους και ενώ την είχαν βεβαιώσει ότι θα τη βοηθήσουν και αυτή ούσα άπειρη και χαροκαμένη υπέκυψε σε αυτόν τον το πειρασμό δεν πίστεψε ποτέ ότι ακόμα και οι δικηγόροι της έδιναν αντίγραφα των δικογραφιών σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους».

Ο κύριος Κούγιας άφησε αιχμές για ιατροδικαστές που θέλουν να κάνουν πολιτική καριέρα.

«Δεν γνωρίζω τον Πέτρο Κουσουλό, δεν έχω πιει καφέ μαζί του. Μαθαίνω ότι σε μια εκπομπή μιας κυρίας που εκτιμούσα, της κ. Κουτσελίνη, συμβαίνουν τέρατα».

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, παρότι δεν κατονομάστηκε, απάντησε με δελτίο τύπου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αντί να ασχολείται με την πελάτισσά του ασχολείται με μένα. Ήμουν ο μοναδικός άνθρωπος που τη στήριζα τους 5 μήνες που έπεσαν να τη φάνε».

 

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ