Ο ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Μια συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο φθινόπωρο, στη Σοφία Μανουσακίδου, και δεν προβλήθηκε ποτέ, έπαιξε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είχε αποκαλύψει πως του είχε γίνει πρόταση να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε.

«Συζητούσα για έναν πολύ σπουδαίο ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, ο οποίος παίχτηκε από άλλον συνάδελφο και είναι επιτυχία αυτή τη στιγμή. Είχε γίνει πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”.

Τα realities είναι μια πονεμένη ιστορία, δεν τα βλέπω καθόλου, είμαι αντίθετος που υπάρχουν. Το Bachelor και το Big Brother δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν. Μας υποβαθμίζει όλους, και την τηλεόραση και εμάς τους ίδιους. Την κοινωνία μας, τους τηλεθεατές και αυτούς που συμμετέχουν ακόμα πιο πολύ.

Ζωγραφίζω με πολλή αγάπη, αλλά δεν έχω κάνει κάποια έκθεση. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία ζωγράφο, αλλά θεωρώ ότι είμαι ένας καλός ζωγράφος. Ως ηθοποιός που ζωγραφίζει θα μπορούσα να κάνω κάποια στιγμή μια έκθεση, να υπάρξει ένα δείγμα της δουλειάς μου», δήλωνε πριν από 10 μήνες ο ηθοποιός.

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here