spot_img
ΑρχικήGossipΚούλλης Νικολάου: «Η τρίτη σεζόν θεωρείται δεδομένη για τη Γη της Ελιάς»!

Κούλλης Νικολάου: «Η τρίτη σεζόν θεωρείται δεδομένη για τη Γη της Ελιάς»!

Δημοσιεύθηκε:

Ο Κούλλης Νικολάου, ακόμη μία χρονιά, μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών, πρωταγωνιστώντας στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», ενσαρκώνοντας τον Δημοσθένη.
Ο ίδιος μιλάει για τον ρόλο του ενώ επιβεβαιώνει αυτό που ακούγεται έντονα στο τηλεοπτικό παρασκήνιο, ότι δηλαδή η αγαπημένη σειρά πάει και για τρίτη σεζόν!
Η δραματική σειρά «Η γη της Ελιάς», που προβάλλεται για δεύτερη σεζόν στο Mega, παραμένει μία αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών. Πού πιστεύεις πώς οφείλεται αυτό;
Δεν μπορώ να καθορίσω τους λόγους αλλά μπορώ να τους υποψιαστώ. Πρώτα απ’ όλα, είναι η τύχη να έχουμε πάντα ένα καλό σενάριο, μια καλή ιστορία, που συνέχεια εξελίσσεται σ’ ένα επαγγελματικό πλαίσιο που λέγεται καθημερινή σειρά. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Επομένως, τα εύσημα του σεναρίου πρέπει να είναι τεραστίων διαστάσεων. Όπως ξέρεις, στους χαρακτήρες πρέπει να συμβαίνει συνέχεια κάτι ενδιαφέρον, ώστε ο τηλεθεατής να μη βαριέται, αλλά να ιντριγκάρεται και να καθηλώνεται στην καθημερινότητα που τον προκαλούμε να εισέλθει. Από εκεί και πέρα, είναι το πώς δημιουργείται το πλαίσιο όλης της δουλειάς και ο σεβασμός που δείχνουμε σ’ αυτήν και σ’ όλους τους συνεργάτες. Δεν είμαστε μόνο εμείς (σ.σ.: ο ίδιος, ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου), αλλά ένας μηχανισμός εκατό και πλέον, μυημένων ύστερα από τόσα χρόνια, ανθρώπων, θέλουμε να εξελισσόμαστε. Γεγονός που το αναγνωρίζει και ο κόσμος και γι’ αυτό μας ακολουθεί δέκα χρόνια τώρα.
Η θερμή ανταπόκριση του κοινού δίνει το πράσινο φως για τρίτη σεζόν;
Η τρίτη σεζόν θεωρείται δεδομένη! Αυτοί το προκαλούν δεν είμαστε εμείς ή ο σταθμός που μας φιλοξενεί, αλλά οι ίδιοι οι τηλεθεατές. Η σειρά σημειώνει υψηλή τηλεθέαση και πιστεύουμε πως θα ανέβει ακόμη περισσότερο, καθώς τα επεισόδια που έρχονται είναι… συγκλονιστικά!
Πώς θα περιέγραφες τον Δημοσθένη, τον ήρωα που υποδύεσαι;
Ο Δημοσθένης, όπως αντίστοιχα ο Ιάγος του Σαίξπηρ, είναι ένας άθλιος χαρακτήρας. Ωστόσο, δεν είναι ξένο σώμα από την κοινωνία, αλλά υπαρκτό πρόσωπο. Είναι γύρω μας. Από εκεί και πέρα, είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας και ως ηθοποιός καλούμαι να βρω στοιχεία που δεν μου ανήκουν καθόλου, αλλά απεχθάνομαι, γενικά, στους ανθρώπους. Είναι τεράστια πρόκληση να ερμηνεύσω έναν ρόλο κόντρα σε εμένα.
Σε γοητεύει, γενικά, να υποδύεσαι τόσο αρνητικούς χαρακτήρες;
Δεν θέλω να είμαι το «καλό παιδί» στους ρόλους, αλλά να δείξω τον πιο κακό μου εαυτό. Αυτόν που δεν μπορώ να τον δείξω στην πραγματικότητα, γιατί δεν θέλω να είμαι κακός.
Πηγή: TVNEA.COM

Τελευταία νέα

Πάργα: Μελέτη για ήπιες παρεμβάσεις-ευπρεπισμού αποκατάστασης λιθόστρωτου για την ασφαλή περιήγηση στο Κάστρο

Τη μελέτη για ήπιες παρεμβάσεις-ευπρεπισμού αποκατάστασης λιθόστρωτου για την ασφαλή περιήγηση στο Κάστρο της...

Eυθύνες και τσουχτερό πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου για την περιβαλλοντική καταστροφή στο Λούρο εισηγούνται οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος

Eυθύνες και συνακόλουθα τσουχτερό πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου για την περιβαλλοντική καταστροφή στο Λούρο...

Πάτρα: Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Διονύση που πάσχει από καρκίνο στο μάτι και πρέπει να χειρουργηθεί στη Γερμανία

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 4,5 ετών Διονύση από την Πάτρα που...

Τριμελής Επιτροπή Γιατρών: Προς κατάρρευση το νοσοκομείο Άρτας

Στα σημαντικά προβλήματα που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει  το Νοσοκομείο Άρτας εστιάζει με νέα...

Περισσότερα