Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και μίλησε για τις πρεμιέρες του

«Έχω μιλήσει με την Κατερίνα. Το τι θα κάνει ή όχι θα το ανακοινώσει η Κατερίνα» είπε για την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

«Είχαμε συζητήσει για διάφορα πράγματα αλλά η προτεραιότητά μου είναι η μυθοπλασία. Δεν μου λείπει η παρουσίαση!» είπε με έμφαση. «Κάνω κάτι με ανθρώπους που εκτιμώ. Φέτος κλείνω 32 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την 11χρονη Αέλια και τον 6χρονο Αρίωνα, τα παιδιά του που περνούν αρκετό καιρό μαζί του μετά το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Για τα παιδιά πάμε με βάση τις ανάγκες τους και τα θέλω τους. Τα παιδιά μπερδεύονται μόνο αν δεν υπάρχει αγάπη».

«Ανέκαθεν απευθυνόμουν στα παιδιά μου σαν ενήλικες, τώρα τα έχει κουράσει. Για μένα ο τρόπος τιμωρίας είναι να καθίσουμε να συζητήσουμε».

Δεν έχω σκέψεις για γάμο. Δεν το αποκλείω ποτέ. Σημασία έχει να υπάρχει αγάπη. Δεν θα ήθελα να γεράσω μόνος μου. Γιατί να το κάνω αυτό, τι έχω κάνει; Οι άνθρωποι είμαστε για να μοιραζόμαστε τη ζωή μας. Αυτά όμως είναι και τυχερά. Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου».

«Δεν είναι ανεκτή καμία μορφή βίας σε κανέναν χώρο. Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που δεν είχε τέτοιες προσλαμβάνουσες. Αν κάποιος σου μιλούσε άσχημα θα έμπαινα στη μέση. Έτσι έπρεπε να λειτουργούμε. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε έτσι».

 

 

 

Znews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ