Καλεσμένος στο «Πρωινό» στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς το πρωί της Τετάρτης (19/1).

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για το βιβλίο του, τα επαγγελματικά του, αλλά και πώς ξαφνικά βρέθηκε στο περιθώριο από μία επένδυση κι ένα κτίριο που ο ίδιος είχε σχεδιάσει.

Πριν από 11 χρόνια περίπου ο Λάκης Γαβαλάς σχεδίασε ένα κτίριο για να στεγάσει πολλά άτομα και τον Μάιο βγαίνει σε πλειστηριασμό, ενώ ο ίδιος πια βρίσκεται έξω από αυτό. Μάλιστα ο σχεδιαστής έμαθε για τον πλειστηριασμό λίγο πριν βγει στον αέρα της εκπομπής.

«Εγώ έφτιαξα ένα κτίριο για να στεγάσω πολλά άτομα. Είχα πολυεθνικές εταιρείες που με εμπιστευόντουσαν. Όταν έρχονται εδώ όλα τα διάσημα brands και ψάχνουν που θα βάλουν την πραμάτεια τους εμένα ρωτούσαν, όχι πολιτικούς κ.ο.κ.

Όλα τα brands επικοινωνούν μαζί μου. Προετοιμάζω τα πάντα, μαγαζιά, βιτρίνες, έρχεται η κρίση των πολιτικών κι εγώ βρίσκομαι ξαφνικά στο περιθώριο», ανέφερε αρχικά ο σχεδιαστής.

Ο Λάκης Γαβαλάς πρόσθεσε επίσης πως δεν μπορεί καν να έχει χρήματα στο όνομά του, καθώς τα παίρνει όλα το κράτος. Μπορεί να ζει και να ξοδεύει μόνο μέχρι 1200 ευρώ τον μήνα, όπως συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η σχέση με τα ανίψια του
Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε μάλιστα και στη σχέση με τα ανίψια του, έπειτα από ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα.

«Οι σχέσεις μας δεν έχουν αποκατασταθεί, η μία μένει στο εξωτερικό. Όλο λέμε ότι θα βρεθούμε να μιλήσουμε αλλά ποτέ δεν κανονίζεται».

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ