Ο διάλογος στο Πρωινό με αστυνομικό – πρώην φιλοξενούμενο σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου, εξελίχθηκε σε μια απρόσμενη λογομαχία του Γιώργου Λιάγκα και της Άριας Καλύβα.

«Επειδή είστε και αστυνομικός, δεν θα έπρεπε να διατηρείτε κάποιες επιφυλάξεις; Είστε και αστυνομικός, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος ο ρόλος σας. Καλό είναι να μην εκνευρίζεστε γιατί είστε και αστυνομικός και πρέπει να ελέγχετε τον εκνευρισμό σας», είπε η Άρια Καλύβα και ήταν αυτή ακριβώς η φράση που ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο διάλογος που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Άρια Καλύβα στη συνέχεια ήταν αρκετά έντονος…

Γιώργος: Άρια σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν θα κρίνουμε τον άνθρωπο. Σε παρακαλώ πάρα πολύ μην το κάνεις.

Άρια: Δεν επιτρέπεται.

Γιώργος: Σε παρακαλώ στο είπα και προχθές. Ο καθένας που βγαίνει στην τηλεόραση αισθάνεται κάπως.

Άρια: Να μην διατυπώσω την απορία μου; Γιώργο είναι η δεύτερη φορά που μου το λες αυτό το πράγμα και σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν στο επιτρέπω.

Γιώργος: Είναι δικαίωμά του να φέρεται όπως φέρεται ο άνθρωπος.

Άρια: Κι εμένα είναι δικαίωμά μου να ρωτάω.

Γιώργος: Σε παρακαλώ πάρα πολύ, επειδή διευθύνω αυτή την εκπομπή δεν θέλω να φέρνουμε σε δυσάρεστη θέση κανέναν άνθρωπο.

Άρια: Σε παρακαλώ πολύ να μη με διακόπτεις.

Γιώργος: Εγώ σε παρακαλώ.

Μήπως η κυρία Άρια Καλύβα θα πρέπει λίγο να χαλαρώσει. Δεν κρέμεται η εκπομπή από το εσάς…   Όπως είπατε στον αστυνομικό να μην εκνευρίζεται λόγω της δουλειάς του, θα σας συνιστούσαμε το ίδιο , λόγω της δουλειάς σας, καθώς βγαίνετε στον αέρα μιας εκπομπής και σε μεγάλο κανάλι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ