Η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισάβετ Καρυπίδου, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και το «T-Live», μιλώντας για τη συνύπαρξή τους, το γάμο που ετοίμαζαν και το τι συνέβη λίγο πριν από το θάνατό του.

Όπως εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είχε αποφασίσει ότι ο Τάσος Μπερδέσης ήταν ο άντρας της ζωής της, με τη μητέρα του επίσης να συγκλονίζει μιλώντας για τους φονιάδες του.

Η εξομολόγηση της συντρόφου του Τάσου Μπερδέση
Η ίδια, αφού μίλησε για την γνωριμία τους, έκανε εκτενή αναφορά για το τραγικό συμβάν: «Την ημέρα της δολοφονίας ήταν πολύ ήρεμος, είχαμε πάει για να βάλουμε ορό βιταμινών, όπως κάναμε κάθε εξάμηνο και στην επιστροφή μου είπε, θέλω να έρθεις μαζί μου για τρέξιμο. Δεν το συνήθιζε και μου είπε εσύ θα είσαι μέσα στο γήπεδο κι εγώ θα κάνω απ’ έξω. Συμφωνήσαμε να πάμε μαζί αλλά τελικά δεν πήγα. Ξυπνήσαμε δύο ώρες νωρίτερα, τα είπαμε και ξαπλώσαμε ξανά. Κοιμηθήκαμε αλλά εμένα δεν με ξύπνησε ποτέ. Ήξερε ότι δουλεύω νωρίς.

Δεν είχα αισθανθεί κάτι. Πήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Με πήρε μια φίλη μου και μου είπε ότι άκουσα για ένα συμβάν στην Βάρη με έναν πυγμάχο. Της είπα κλείσε γιατί δουλεύω. Δεν κατάλαβα. Σε 5 λεπτά πήρα τηλέφωνο τον προπονητή του και μου το είπε. Δεν ήξεραν ποιος θα με πάρει για να μου το πει καλύτερα.

Μου φαίνεται περίεργο, που είμαι εδώ και μιλώ σαν να μην υπάρχει ο Τάσος. Για τις πρώτες 20 ημέρες δεν θυμάμαι τίποτα γιατί ήμουν με φάρμακα υπό ιατρική παρακολούθηση. Μετά με πήρε η φίλη μου στο εξωτερικό για να αλλάξω παραστάσεις. Εύχομαι σε κανένα να μην το περάσει, είναι πάρα πολύ νωπό. Νιώθω ότι εκτός από σύντροφο κι άντρα, έχασα και τον φίλο μου. Μου λείπει αυτή η καθημερινότητα στις απλές αποφάσεις… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, νομίζω ότι θα βγω έξω και θα με πάρει τηλέφωνο».

athensmagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here