Ο ηθοποιός Logan Williams, ο οποίος ενσάρκωνε τον νεαρό Barry Allen, στην επιτυχημένη σειρά “The Flash” πέθανε ξαφνικά την Πέμπτη σε ηλικία 16 ετών.

Ο 16χρονος, που έπαιξε το 2014 σε οκτώ επεισόδια της σειράς «Flash», ενσαρκώνοντας τον σούπερ ήρωα στα νεανικά του χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την αιτία.

Οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που τους έχει βρει, με τη μητέρα του να λέει στο «Tri-City News»: «Είμαστε συντετριμμένοι. Δεν μπορώ να αγκαλιάσω τους γονείς μου, που έχασαν το εγγόνι τους», εξαιτίας της καραντίνας.

Ο ατζέντης του Michelle Gauvin της Performers Management έκανε μια δήλωσε στην εφημερίδα The Post: “είμαστε σοκαρισμένοι και πενθούμε για αυτή την τραγική απώλεια. Ο Logan ήταν ένα εξαιρετικό ταλέντο, με καλή καρδιά και μεταδοτικό πνεύμα. Θα μας λείψει. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα”.

Ο συμπρωταγωνιστής του, Γκραντ Γκάστιν, που υποδύθηκε τον «Flash» στην μεγαλύτερη ηλικία, εξέφρασε επίσης την στεναχώρια του με μια φωτογραφία τους στο instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here