Ο Maestro, η τηλεοπτική σειρά που φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αφού τις Πέμπτες οπότε και προβάλλεται εκτοξεύεται η τηλεθέαση του Μεγάλου καναλιού.

Καθώς οι λεπτομέρειες για τις ζωές των ηρώων ξεδιπλώνονται, παρακολουθούμε το ειδύλλιο που δείχνει να αναπτύσσεται μεταξύ του Ορέστη και της Κλέλιας.

Ο Ορέστης παρόλο που νιώθει όμορφα συναισθήματα για την κατά είκοσι και χρόνια μικρότερή του Κλέλια, δεν θέλει να αφήσει το πάθος του να τον νικήσει, να οδηγηθεί σε λάθος μονοπάτια.

Και ο λόγος δεν είναι μόνο η διαφορά ηλικίας. Υπάρχουν μυστικά που αφορούν τη γιαγιά της Κλέλιας, την Χάρις, που υποδύεται η μοναδική Χαρούλα Αλεξίου.

Τι φοβάται λοιπόν ο Ορέστης;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews, η γιαγιά Χάρις γνωρίζει το μυστικό του μουσικού καλύτερα από όλους, αφού όπως θα δούμε προς το τέλος του πρώτου κύκλου δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει τον Ορέστη.

Μέσα από ένα flashback στη ζωή της Χάρις θα μας λυθούν αλλά και θα γεννηθούν πολλές απορίες για τη σχέση της μαζί του.

Τους συνδέει δεσμός αίματος ή όχι;

Ο Ορέστης φοβάται πως η μοίρα του έχει παίξει ένα περίεργο παιχνίδι και πως η έλξη που νιώθει προς την Κλέλια μπορεί να είναι απαγορευμένη.

Το παρελθόν της γιαγιάς Χάρις θα μας αποκαλύψει αν η Κλέλια και ο Ορέστης έχουν πολύ στενό συγγενικό δεσμό.

 

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ