Η Μαίρη Μηλιαρέση σήμερα ασχολείται με την αναπαλαίωση επίπλων. Στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφώσει στο σπίτι της, η Μαίρη Μηλιαρέση υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπήςΕλένη και μίλησε για πολλά. Μεταξύ άλλων και για τις τηλεπωλήσεις.
«Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις, αλλά είναι μια πολύ ωραία δουλειά, αξιοπρεπής και νομίζω πως την κάνω καλά. Θα ομολογήσω κάτι. Σε κάποιες δύσκολες φάσεις το σκέφτηκα με πικρία: κοίταξε να δεις, όλες κάνουν παιδιά και μαζί με τα παιδιά συνεχίζουν την καριέρα τους. Όμως εγώ δεν είχα επιλογή. Αν γυρίσω στο τότε που είχα το μωρό μου στην αγκαλιά, είχα πάθει μια αρρώστια, δεν μπορούσα να το αφήσω», εξομολογήθηκε η Μαίρη Μηλιαρέση.
«Αν δε με χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθώ. Είμαι μια χαρά, ευχαριστώ και με λένε Μαίρη. Αν την πάθω την ζημιά με έναν άνθρωπο, ο οποίος μπορεί πραγματικά να είναι κοντά μου και να κάνει την καθημερινότητά μου πιο όμορφη, πιο χαρούμενη, πιο εύκολη, εδώ είμαι. Για να σας δω», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ