Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον ρατσισμό που βίωσε όταν ήρθε στην Ελλάδα, μίλησε η Μαίρη Ραζή, η οποία αναφέρθηκε και στο ελληνικό #metoo.

«Ήμουν μικρή όταν ήρθα στην Αθήνα, αυτή η περίοδος μου προκαλεί μεγάλη στεναχώρια. Όταν βγήκα στο θέατρο δεν έλεγα ότι είμαι από την Κωνσταντινούπολη. Στην Τουρκία μας φώναζαν γκιαούρηδες και εδώ τουρκόσπορους. Βίωσα το ρατσισμό και από τις δύο μεριές. Ήταν πολύ σκληρό», δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Η ίδια μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο θέατρο στο ξεκίνημά της, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «στα πρώτα χρόνια στο θέατρο δεν είχαμε να πληρώσουμε τη ΔΕΗ».

«Είμαι ευτυχισμένη και με λεφτά και χωρίς, γιατί κάνω αυτό που μου αρέσει και αυτό που θέλω», είπε και αναφέρθηκε στη σχέση της με το σύζυγό της, Σωτήρη Τσόγκα.

«Είναι πολύ εύκολο να συμβιώνουν δύο καλλιτέχνες. Με τον άνδρα μου έχουμε ο καθένας τον ελεύθερο χρόνο του. Είμαστε και ελεύθεροι και μαζί. Έχουμε και ένα πολύ καλό παιδί, και από εκεί φαίνεται το πόσο ενωμένοι είμαστε στα βασικά ζητήματα. Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του άντρα μου. Όταν αρχίζεις να ψάχνεις, καλύτερα φύγε και πήγαινε αλλού», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο ελληνικό #MeToo και στο αν η ίδια έχει δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της δουλειάς της, η Μαίρη Ραζή δήλωσε: «Έχω τέτοιο χαρακτήρα και εκτόπισμα που δεν τολμούσαν να με πειράξουν. Έχω ένα χαρακτήρα που θα πω αυτό που θέλω να πω, και ας μείνω χωρίς δουλειά, δε με ενδιαφέρει. Έχω δουλέψει με μεγάλους ηθοποιούς, με όλο το ελληνικό θέατρο. Τέτοια πράγματα δεν τα είχαμε. Ούτε μας κολλούσαν για να μας δώσουν ρόλο. Τώρα είναι διαφορετικά. Τότε μας σεβόντουσαν».

«Δεν περίμενα να ξεσπάσει το #MeToo. Αν δεν υπήρχε ο εγκλεισμός δε νομίζω ότι θα γινόταν. Ήταν καλό που έγινε, όταν σε ενοχλούνε πρέπει να μιλάς. Δεν πειράζει να σου κόψουν το δρόμο της δουλειάς σου. Μετά θα τον βρεις, δεν πειράζει», πρόσθεσε.

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here