Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Μανώλης Μητσιάς και αναφέρθηκε στην καριέρα του, την οικογένειά του αλλά και τη μεγάλη ατυχία που είχε στην πορεία του.

«Δεν το περίμενα ότι θα τραγουδάω 53 χρόνια και ότι θα κάνω αυτήν την καριέρα με τόσο σπουδαίους ανθρώπους. Δεν ήθελα να γίνω επαγγελματίας 100%, δεν πήγα με μεγάλα μαγαζιά, κάθε βράδυ για το μεροκάματο».

«Ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Μάνο Λοΐζο που ήμασταν φίλοι, είναι μία από τις ατυχίες μου» ανέφερε.

Ο Μανώλης Μητσιάς έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες και δημιουργούς και στο «χαρτοφυλάκιο» της μνήμης του έχουν χαραχτεί πολύ όμορφες στιγμές.

«Τραγουδούσαμε στα “Δειλινά” με Διονυσίου, Μοσχολιού και Ρίτα Σακελλαρίου. Κάθε βράδυ είχε 1.100 άτομα. Υπάρχουν πολλοί κάλοι τραγουδιστές στη νέα γένια και πολύ καλύτεροι από έμενα».

Η οικογένειά του είναι το στήριγμά του. «Το να έχεις μία υγιή οικογένεια εξαρτάται από τη σύζυγο και είναι σημαντικό πράγμα, στάθηκε σαν βράχος δίπλα μου και την ευχαριστώ».

Για τον χαμό του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη είπε ότι «όταν έφυγε ο Μίκης Θεοδωράκης, είπα ότι χάσαμε μία κολόνα του Παρθενώνα» ενώ πρόσθεσε πως ο τόπος αυτός δεν θα ξαναβγάλει καλλιτέχνες του μεγέθους αυτού.

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ