Για τις συνεργασίες του με τα μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής μίλησε ο Μάνος Γαβράς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα του, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές του στην Αμερική.

«Το επώνυμό μου είναι Γαβριδάκης και μου το άλλαξαν οι ατζέντηδες στην Αμερική. Τελευταία μου συμμετοχή ήταν στην ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”. Νόμιζα ότι θα έχει συγκεκριμένο κοινό, αλλά έσπασε τα ταμεία. Δεν πιστεύω στο Θεό, αλλά στο καλό. Δεν κρίνω κάποιον, αρκεί να υπηρετεί το καλό», δήλωσε στο «MEGA Καλημέρα» ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά στο ξεκίνημά του στην Αμερική, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «δούλεψα στην Αμερική ως μουσικός, ως μπάρμαν, σερβιτόρος και πορτιέρης, μετά έκλεισα τον πρώτο μου ρόλο στο Broadway».

«Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Jennifer Lopez , ήταν πολύ καλή. Στο Glee ήταν επίσης πολύ ωραία συνεργασία. Η Jennifer Lopez ήταν υπερβολικά φιλική, προσιτή και απλή. Ο star που σε κάνει να νιώθεις άβολα είναι ο Robert De Niro. Είχα γνωρίσει και τον “Al” Pacino , και ήταν πολύ εξωστρεφής και φιλικός», περιέγραψε για τους σταρ του εξωτερικού με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

«Φυσικά και έφτασα στα όριά μου να τα παρατήσω. Οι δύο δυσκολότερες στιγμές στη ζωή μου ήταν στην Αμερική. Ένιωθα ότι κατέστρεψα τη ζωή μου και δε θα κάνω τίποτα», παραδέχτηκε.

«Η απώλεια του πατέρα μου ήταν μια πρωτόγνωρη διαδικασία, πρώτη φορά χάνω κάποιον δικό μου. Αλλάζει τη θέση σου στη ζωή. Ένα βάρος που κουβαλάω είναι ότι ο πατέρας μου “έφυγε” και είχα να τον δω ένα χρόνο», εξομολογήθηκε ο Μάνος Γαβράς.

Αναφερόμενος στα παιδικά βιβλία που έγραψε, ο ίδιος είπε ότι «Ήθελα να επικοινωνήσω με τη νέα γενιά, τα παιδιά».

«Θα γίνω πατέρας σύντομα πιστεύω. Σκέφτομαι το μπαμπάς περισσότερο, όχι το σύζυγος», κατέληξε.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here