Στην Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της επίσημη τηλεοπτική εμφάνιση η Μαρία Ηλιάκη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και τη μεταγραφή της στο Mega.

Η παρουσιάστρια θα κάνει εκπομπή με την αγαπημένη της φίλη, Κατερίνα Καραβάτου.

«Το συζητάγαμε ότι δεν είναι για πολύ η Ελβετία» σχολίασε μιλώντας πρώτα από όλα για τη «μετανάστευσή» της.

«Εννιά μήνες, το εμετό που έκανα δεν ξέρω αν τον έχει περάσει άλλη. Να είναι lockdown και να μην έχω να πάρω άνθρωπο. Τους 4 πρώτους μήνες ήμουν στην Ελλάδα μόνη μου, δεν επιτρεπόταν να πετάξω και ο Στέλιος ήταν μακριά» είπε περιγράφοντας τη δύσκολη εγκυμοσύνη της.

«Τέτοια αναισθησία σε έγκυο δεν έχω ξαναδεί», ομολόγησε εξηγώντας ότι δεν ανησυχούσε για την εγκυμοσύνη. «Ο γιατρός με σκούνταγε, αν θα φιλήσω τον άντρα μου, την πρώτη φορά που ακούσαμε το μωρό» είπε.

«Αναρωτιόμουν θα το αγαπάω; Ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη από τους πονοκεφάλους και τους εμετούς, δεν είχα χρόνο να νιώσω αυτά τα ωραία που χαϊδεύεις την κοιλιά και λες “πότε θα ‘ρθει. Όλα τα σύνδρομα τα είχα επί δέκα. Όλα τα έπαθα. Όταν μου την έβγαλαν και ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, βγαίνει ένα πλασματάκι και κλαίει και το μόνο που είπα ήταν “ομορφούλα είναι”» διηγήθηκε.

«Μόλις γεννήθηκε αυτό το πλασματάκι και το κράτησα στην αγκαλιά μου, συνειδητοποίησα ότι έγινα μαμά και συγκινήθηκα πολύ» συμπλήρωσε.

Για την ρουτίνα με το μωρό της, που είναι τριάμιση μηνών, δεν είπε πολλά: «Ξυπνάει στις 8 το πρωί και καμιά φορά μες στη νύχτα…».

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here