Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο «Mega Kαλημέρα» για τη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Πατούλη και το J2US.

«Ο γιος μου είναι 16 στα 17 πηγαίνει Β΄Λυκείου. Είχε υποστεί μία έντονη πίεση με τα σχόλια για το «χρυσό» σπίτι, σε επίπεδο άσχημης σάτιρας. Εκεί είναι κάποιες γραμμές, που δεν θα πρέπει να ξεπερνιούνται. Φροντίσαμε και οι δύο, και εγώ και ο Γιώργος, να στηρίξουμε όλη αυτήν την κατάσταση και νομίζω ότι πέρασε ανώδυνα», είπε.

Μιλώντας για τη δική της καταγωγή είπε: «Προέρχομαι από μία μεσοαστική οικογένεια, που έζησα με καλή οικονομική κατάσταση, αρχές και αξίες».

«Γνώρισα τον Γιώργο ένα καλοκαίρι στην Πάρο. Ήμουν 18. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στα 19 και με θρησκευτικό στα 22. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση. Μεγαλώσαμε μαζί, αγαπηθήκαμε μαζί, προχωρήσαμε μαζί», σημείωσε για τον γάμο της.

«Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Βίωσα έναν ζωντανό θάνατο, ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά μου ανέτρεψε όλον τον ρου της ζωής μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη για να το αντιμετωπίσω», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Έκανα έναν βαρύ απολογισμό ζωής, που έχει δώσει τεράστια δύναμη και να έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν αληθινά.

Η πεθερά μου ήταν δεύτερη μητέρα μου, μετά την απώλεια της φυσικής μου μητέρας, μια αγωνίστρια, την οποία θαύμαζα και θαυμάζω. Ποτέ δεν θα ήθελε να χωρίσουμε».

«Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη. Όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, κλείνει οριστικά. Η αγάπη μου και ο σεβασμός μου για τον Γιώργο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν πολύ μεγάλος, ο θάνατος ήταν θάνατος και δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση», απάντησε.

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία της συγχώρεσης. Από μία θεία δίκη και δύναμη όλα αυτά έρχονται μόνα τους», είπε επίσης.

Για τον εαυτό της, παραδέχτηκε: «Το “ξεσαλώνει” δεν μου ταιριάζει. Η Μαρίνα Πατούλη είναι καλά, δημιουργεί, χαίρεται τη ζωή και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα σε όλα τα επίπεδα».

«Είχα τελειώσει με το διαζύγιο και ήθελα να κάνω κάτι ανατρεπτικό, να το χαρώ. Πραγματικά το χάρηκα το J2US. Η Δέσποινα Βανδή δεν με στεναχώρησε. Αδιάφορη», κατέληξε μιλώντας για τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου.

 


The post Μαρίνα Πατούλη: «Βίωσα έναν ζωντανό θάνατο, ένα βαρύτατο πένθος» – «Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη» appeared first on Znews.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here