Πάνω που οι κριτές του MasterChef έδωσαν τη χαρά στην πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού με την ανακοίνωση της αποχώρησης του Δημήτρη Ταϊρίδη, ή αλλιώς «Μπόμπαινα», ο Βασίλης Βαλέχας του την πήρε πίσω.

Ο επίδοξος μάγειρας, τη στιγμή που ο συμπαίκτης του αποχαιρετούσε σεφ και λοιπούς, ανακοίνωσε ότι πρέπει να φύγει από τον διαγωνισμό μαγειρικής, εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος.

Ο Βασίλης Βαλέχας, μίλησε στο Breakfast@Star και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Ταϊρίδη, διατηρώντας την αρχική του άποψη, αλλά και τα όσα είπε κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου.

«Ο Δημήτρης μες στον διαγωνισμό δεν έχει να κάνει με το μαγειρικό κομμάτι που λέει ότι τον μειώνουμε και τον ξεφτιλίζουμε. Δεν έχει καμία σχέση. Ο Δημήτρης, όλοι ξέρουμε, είναι τριάντα χρόνια μάγειρας απλώς έχει καταφέρει αντί να ασχολούμαστε με τον Δημήτρη ως μάγειρα να ασχολούμαστε με τον Δημήτρη ως προσωπικότητα. Και όχι με μία προσωπικότητα, αλλά με τις πενήντα προσωπικότητες του», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει σκεφτεί δυο, τρία σενάρια μπροστά από αυτό που είπε! Εύκολα γράφει ένα σενάριο το παιδί, είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει».

«Για μένα έχει μπει ξεκάθαρα για να κάνει σόου και θέλει συνέχεια να είναι τα φώτα στραμμένα πάνω του. Είμαι σίγουρος 100% ότι θα φύγει στις δύο, τρεις επόμενες δοκιμασίες και βάζω το χέρι μου στη φωτιά», κατέληξε.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ