Μόλις μία ημέρα έμειναν στο reality του Star, Asia Express, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση!

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε τον Αύγουστο στον Κύπρο, αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και την Παρασκευή το πρωί βρέθηκε στο πλατό του Breakfast @Star, όπου μίλησε για την εμπειρία του, αλλά και για τους λόγους που ένιωσαν ανεπιθύμητοι!

Όπως είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, υπήρξε ένα ζευγάρι που αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους και δεν ήταν άλλο από τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια.

«Ήμασταν μια εβδομάδα εκεί και κάναμε μια διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτή την εβδομάδα μπαίναμε 16 άτομα στο πούλμαν, μέναμε στα δωμάτια ο ένας του άλλου. Υπήρχε μια τριβή, μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαμε πολλή επαφή μεταξύ μας. Οπότε ό,τι έγινε, έγινε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αυτό που έγινε και με έκανε να νιώσω πραγματικά άβολα και σκεφτόμουν να την πάρω και να σηκωθούμε να φύγουμε, ήταν στη φωτογράφιση που ήμασταν δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Εκεί μας ζήτησε η παραγωγή να χωριστούμε ανά δυο ζευγάρια. Θυμάμαι ότι τότε πήγα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη και τους ρώτησα αν μπορούμε να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Κατάλαβα ότι δε θέλανε από τις απαντήσεις τους. Προσπαθούσαν να το αποφύγουν. Καταλάβαμε σιγά σιγά ότι δε μας θέλει κανείς.

Στη θέση τους μπορεί κι εγώ να μην ήθελα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν το ζευγάρι που καθημερινά βρισκόμασταν και σε μια άλλη εκπομπή. Σε σημείο αηδίας, σε βαθμό που ξεπερνούσε τα όρια και τα θέλω κάποιων παικτών. Είχαμε και πληροφορίες ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν καν να μπουν στο παιχνίδι εξαιτίας μας» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο ίδος, στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι υπήρχαν ακόμα δύο ζευγάρια που έδειχνα να μην τους συμπαθούν, όμως δεν είπε τα ονόματά τους.

 

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ