ΑρχικήGossipMε «αρχιμάγειρα» Σκαρμούτσο «ψήνουν» νέο reality στον ANT1

Mε «αρχιμάγειρα» Σκαρμούτσο «ψήνουν» νέο reality στον ANT1

Δημοσιεύθηκε:

Οπως ήδη έχει γράψει η «Εspresso», o ANT1 αποφάσισε ύστερα από αρκετά χρόνια να βγάλει την επόμενη σεζόν και εκείνος στον αέρα το δικό του reality μαγειρικής, παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες του παρελθόντος (το 2010 η απόπειρα με το «Top Chef» απέτυχε παταγωδώς, όπως και το 2018 με το «Hell’s Kitchen»).

Στο κανάλι, όμως, θεωρούν ότι πρέπει να ανάψουν αυτοί το… μάτι της κουζίνας, δεδομένου ότι όλοι μέσα στην πανδημία το έχουν ρίξει στο… μαγείρεμα!

Μάλιστα, σχεδιάζουν το μαγειρικό τους reality να βγει στον αέρα στο πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν, δηλαδή, από Σεπτέμβριο και μετά, έτσι ώστε να αποφευχθεί η… μετωπική σύγκρουση με το «MasterChef», που, ως γνωστόν, το Star θα το ξεφουρνίσει από τον Φεβρουάριο του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αρχίσει ήδη το ψήσιμο από τη μεριά του ΑΝΤ1 τόσο στον Δημήτρη Σκαρμούτσο όσο και στον Λευτέρη Λαζάρου, που τα πιάτα του ξετρέλαναν στο Προεδρικό Μέγαρο μέχρι και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ο πρώτος, όπως λέγεται, θα ηγηθεί της μαγειρικής ομάδας, η οποία θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, ενώ ο δεύτερος θα έχει καίριες παρεμβάσεις!

Στο «MasterChef»
Οσον αφορά τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2010 έως το 2013 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στους δημοφιλείς τηλεοπτικούς διαγωνισμούς «MasterChef» και «MasterChef Junior» του Mega, μαζί με τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Γιάννη Λουκάκο.

Το 2017 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στην αναβίωση του «MasterChef» του Star, έχοντας τη θέση του κριτή και μάλιστα εμφανίστηκε και στις δύο εκδοχές του reality, ενώ αποχώρησε οικειοθελώς πριν από τη δεύτερη σεζόν.

 

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα