Ο Μένιος ζητά στις φυλακές μέλι, ακτινίδια και γάλα αμυγδάλου

Τον μπελά τους φαίνεται ότι έχουν βρει οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των Φυλακών Κορυδαλλού, αφού κάθε τρεις και λίγο έρχονται αντιμέτωποι με τις παραξενιές και τις παράλογες απαιτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος ζητάει να του φέρουν στο κελί του από ακτινίδια μέχρι γάλα αμυγδάλου και ειδικό μέλι του βουνού!

Σύμφωνα με το Newsit.gr, αφού πέρασε την πρώτη ψυχρολουσία από την είδηση της προφυλάκισής του, ο «καλοαναθρεμμένος» πρώην παρουσιαστής ξαναβρήκε τον παλιό εαυτό του και άρχισε να συμπεριφέρεται και πάλι σαν σύγχρονος Καίσαρας, ο οποίος έχει μπερδέψει τη φυλακή με… πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο! Και όχι μόνον αυτό, αλλά απειλεί «θεούς και δαίμονες» κάθε φορά που δεν ικανοποιούνται οι υπερβολικές απαιτήσεις του.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω φράση που αποδίδεται σε ανθρώπους οι οποίοι τον… ζουν καθημερινά και βλέπουν πώς συμπεριφέρεται μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα:

«Εχει ξεφύγει, ζητάει απίθανα πράγματα, συμπεριφέρεται λες και είναι βασιλιάς» λένε χαρακτηριστά, συμπληρώνοντας: «Νομίζει ότι τον υπηρετούν οι σωφρονιστικοί»!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα σε όσα έχει ζητήσει ο πρώην παρουσιαστής να του πάνε στο κελί του, το σύντομο διάστημα της παραμονής του στη φυλακή, είναι γάλα αμυγδάλου, ακτινίδια, βρόμη, ειδικό μέλι του βουνού, κρουασάν βουτύρου και τοστ μόνο με τυρί! Ωστόσο, οι απαιτήσεις του πέφτουν πάντα στο κενό, αφού η εντολή από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής είναι ρητή: Ο Μένιος Φουρθιώτης θα αντιμετωπίζεται όπως κάθε άλλος κρατούμενος.

Τότε, ο πρώην μάνατζερ φέρεται ότι αρχίζει να εκτοξεύει απειλές προς πάσα κατεύθυνση, λέγοντας ότι θα υποβάλλει μηνύσεις, εάν δεν του φέρουν όσα ζητάει και επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι έχει «γνωστούς πολιτικούς».

Εχει φτάσει δε στο σημείο να κατηγορεί τους σωφρονιστικούς ότι θέλουν να τον σκοτώσουν για να μη μιλήσει και «γι’ αυτό μου δίνετε αυτά που δεν τρώω», όπως φέρεται ότι λέει! Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια απειλή που συνηθίζει επίσης να εκτοξεύει είναι ότι θα πάρει τηλέφωνο τους υπουργούς και «θα σας κανονίσουμε»!

espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here