Την 18η επέμβαση μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και άφησε σοβαρά τραύματα στα δύο κορίτσια που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο, πραγματοποίησε η μία εκ των δύο, Μίνα Αρναούτη.

«Είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Έχω κάνει 18 επεμβάσεις και έχω τεράστια διαστήματα αποθεραπειών. Παθαίνω ακόμα, συνέχεια και παντού, κρίσεις πανικού. Σε ένα χειρουργείο με έπιασε υστερία», δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στα μηνύματα που λαμβάνει:

«Ό,τι και να πω περνάει από φίλτρο ότι ήμουν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη και μετά μετράει η γνώμη μου. Έχει περάσει ότι έκανα κακό στον Παντελίδη. Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος, νιώθω ότι δεν προχωράει η ζωή μου».

«Το δικαστήριο είναι στις 20 Ιανουαρίου και είναι και οριστικό. Τόσα χρόνια δεν καταλάβαινα το θέμα της αποζημίωσης. Τώρα πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω πια. Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι μετά από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Περιμένω να λυθεί το οικονομικό θέμα, γιατί έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, έχω χάσει τη δουλειά μου και το μέλλον είναι αβέβαιο».

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here