Στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

«Τον Σταμάτη Φασουλή τον γνώρισα στο απόγειο της δόξας του και ήταν πάρα πολύ σνομπ. Μετά δέσαμε και σαν παρέα. Έκανα περισσότερη παρέα με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη. Ακούμπαγα πάρα πολύ πάνω στον Σταμάτη. Του έχω βγάλει το λάδι. Μονίμως του έλεγα ότι “είναι χάλια αυτό δεν θα το κάνω”», είπε για τον ηθοποιό με τον οποίο συμπρωταγωνιστή φέτος στον «Κήπο με τις αλήθειες»

Σε ερώτηση γιατί δεν έπαιξε στις «Τρεις Χάριτες» αφού ήτα φίλες με την Άννα Παναγιωτοπούλου και την Μίνα Αδαμάκη, απάντησε: «Για μας είχαν γραφτεί οι “Τρεις χάριτες” και είπα “όχι” την τελευταία στιγμή. Έχω πει διάφορα “όχι” χαριτωμένα στη ζωή μου. Έκανα κάτι άλλο και δεν μπορούσα να το αποφύγω . Δεν το είπε ελαφρά τη καρδία. Το λένε χρόνια οι Ρέππας-Παπαθανασίου. Έχω κάνει διάφορα τέτοια στη ζωή μου. Ασφαλώς και μετάνιωσα που το είπα».

«Τα όχι που λέω είναι ανασφάλεια και με τα χρόνια είναι και εγωισμός», σημείωσε.

«Στο σχολείο έλεγα ποιήματα και στη μέση έκλαιγα. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός δεν το πίστευαν. Με αντιμετώπισαν σκαιότατα, απαξιωτικά», ανέφερε για την ενασχόλησή της την υποκριτική.

«Όταν γνώρισα στη σχολή Θεοδοσιάδη τον Δάνη Κατρανίδη δεν έπεσα και ανάσκελα. Τον πρώτο χρόνο κάναμε πάρα πολλή παρέα. Έφυγε εκείνος ένα καλοκαίρι και έπαθα μια έλλειψη του φίλου μου και μέσα από αυτό βγήκε μια βαθιά ερωτική, αγαπησιάρικη σχέση, πολύ έντονη, που υπάρχει μέχρι τώρα, όχι με αυτή τη μορφή αλλά με τη μορφή της συντροφικότητας. Ακουμπάμε, μιλάμε, λέμε τις χαρές και τις λύπες μας, τα προβλήματά μας. Και εκείνος. Είναι αμφίδρομο.

Μετά πέρασε σε άλλα επίπεδα η σχέση μας. Τον ζήλευα πάρα πολύ. Του έκανα τέρατα. Έπαιζε ρόλο στη σχολή με μία κοπέλα και εγώ ζήλευα κανονικότατα. Δεν είχα αντικείμενο. Και εκείνος με ζήλευε αλλά όχι έτσι. Είχε πιο πολύ χιούμορ στην αντιμετώπισή του», είπε για τον Δάνη Κατρανίδη με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη.

«Είχα σχέσεις που πληγώθηκα. Πληγώνεσαι όταν χωρίζεις αλλά το χειρότερο είναι όταν είσαι μέσα στη σχέση και πληγώνεσαι. Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Είπα “όχι” αλλά δεν το μετάνιωσα. Είμαι βέβαια της συντροφικότητας. Είναι ψέμα όταν λέμε ότι θέλουμε να μας πει την αλήθεια. Όταν την ακούσεις δεν θα σου αρέσει. Μου είπα αλήθεια και έφυγα μέσα στη νύχτα» είπε μιλώντας για τις σχέσεις.

«Δεν γίνεται να βρίσκεσαι δίπλα στον Φρέντυ, ήταν ένας χείμαρρος. Πιο γλάστρα δεν έχω υπάρξει ποτέ» είπε για την εκπομπή που έκανε με τον Φρέντυ Γερμανό.

Τέλος, αναφέρθηκε στο όνομά της: «Το Μίρκα βγαίνει από το Μαρία. Η μαμά μου είχε διαβάσει ένα παραμύθι με μια τσιγγάνα και με είπαν Μίρκα γιατί δεν της άρεσε το Μαρία. Μόνο στο σχολείο με έλεγαν Μαρία».

Μάλιστα της έτυχε ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό αφότου χώρισε με τον Δάνη Κατρανίδη:

«Ήμουν στο Λονδίνο και πήγαινα Νέα Υόρκη. Κάτι είχε συμβεί και άκουγα στα μεγάφωνα “η κυρία Μαρία Κατρανίδου” και λέω “Τι μου θυμίζει αυτό; Εγώ είμαι!”», κατέληξε.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here