Δύο ηθοποιοί, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Μυριέλλα Κουρεντή θεωρείται βέβαιο πλέον ότι θα συμμετέχουν στο φετινό Survivor.

Όμως και οι δύο συμμετέχουν σε παραστάσεις και μάλιστα ο πρώτος θα έπαιζε με τον Σπύρο Μπιμπίλα σε παράσταση που ετοιμαζόταν να κάνει πρεμιέρα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στο «Πρωινό» και επιβεβαίωσε ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε οριστικά από την παράσταση και μάλιστα αναβάλλεται η πρεμιέρα λόγω της αποχώρησης.

«Έχουμε και την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλη παράσταση. Διαφωνώ με όλα τα είδη των ριάλιτι που εξευτελίζουν ανθρώπους . Ο Γιάννης είναι ένα εξαίρετο παιδί όμως κάνει κάτι που και για το Σωματείο μας δεν είναι σωστό αλλά και είναι απαράδεκτο να φεύγουν οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις τους» είπε.

«Σέβομαι τα οικονομικά των ανθρώπων. Εάν υπήρχαν συλλογικές συμβάσεις ισχυρές δεν θα έφευγαν οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις γιατί θα υπήρχαν αυστηρές ρήτρες. Ο Γιάννης για την τσέπη του κάνει το σωστό για το θέατρο κάνει λάθος» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για το οικονομικό δέλεαρ του Survivor.

Τι απάντησαν οι ηθοποιοί;

Οι ηθοποιοί κλήθηκαν από την εκπομπή να απαντήσουν.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν με θεωρεί έντιμο άνθρωπο. Βεβαίως είναι λάθος να αφήνεις μια παράσταση και να έναν θίασο που αγωνιά να βγάλει ένα θεατρικό. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που άφησα μια παράσταση. Επέλεξα να φύγω σε μια ημερομηνία που θα ήταν πιο εύκολη η αντικατάσταση. Δέχομαι ότι τους δυσκόλεψα όχι ότι τους “κρέμασα”. Εάν ήξερα ότι δεν θα έβρισκαν αντικαταστάτη δεν θα έφευγα» είπε.

Η Μυριέλλα Κουρεντή από την πλευρά της είπε ότι «ο Σπύρος ξέρει τι παιδί είμαι και ότι δεν παρατήσω ποτέ μία παράσταση. Έχει άδικο σε ό,τι αφορά το κομμάτι ότι δεν παράτησα μία παράσταση. Έκανα μία πολύ σοβαρή συζήτηση πολύ πριν αποφασίσω τι θα κάνω. Δεν “κρέμασα” κανέναν. Μίλησα με τον σκηνοθέτη και το παραγωγό μου και βρήκαν αντικαταστάτρια και όλα βαίνουν καλώς» είπε και δέχτηκε ευχές για το Survivor.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ