«Η Καγιά και ο Σκουλός ήθελαν να μου καταστρέψουν την αυτοπεποίθηση» δήλωσε στην κάμερα του «Πρωινού» η Ειρήνη Θεοδωράκη, η οποία απορρίφθηκε στο bootcamp.

«Έκλαψα πάρα πολύ όταν δεν πέρασα – ευτυχώς που δεν το έδειξαν. Έγιναν κάποια πράγματα και off camera.

Η κυρία Καγιά με κοιτούσε σε όλο το bootcamp πολύ άσχημα, από πάνω μέχρι κάτω, κι έκανε ένα νεύμα… όχι, πριν από τη φωτογράφιση έγινε αυτό. Εκεί κατάλαβα ότι, ακόμα κι αν κάνω τη φωτογράφιση, και καλά να τα πάω, δεν θα περάσω.

Επίσης, κι ένα σχόλιο του κυρίου Σκουλού πριν από τη φωτογράφιση… Ήμουν μπροστά στον φωτογράφο, και μου λέει: “Είσαι πολύ goth”. Και όταν έπρεπε να το πει στην κάμερα, δεν το είπε.

Γενικά, στην τελευταία φωτογράφιση ένιωσα μια επίθεση και από τους δύο, ώστε να χαλάσουν την επίδοσή μου, ίσως για να μου καταστρέψουν την αυτοπεποίθησή μου» είπε η μελαχρινή κοπέλα, που από τις οντισιόν ακόμα είχε γνωρίσει το σκληρό πρόσωπο της Καγιά.

Τότε η ξανθιά κριτής αντέδρασε έντονα, κάνοντας λόγο για τατουάζ στο κορμί του μελαχρινού μοντέλου που παρέπεμπαν απλώς σε ζωγραφιά, η οποία δεν συνδυαζόταν με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της. Γι’ αυτό αρνήθηκε να της δώσει το «ναι».

 

espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + thirteen =