Στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» μίλησε η Νέλλη Γκίνη και αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν αλλά και στον κεραυνοβόλο έρωτα με τον Μιχάλη Ζαμπέτα.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η καριέρα της δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα και έπρεπε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που βρέθηκαν μπροστά της αλλά και να αντιμετωπίσει την σεξουαλική παρενόχληση που της συνέβη.

«Δεν ήταν με τίποτα η πορεία μου στρωμένη με κόκκινο χαλί. Επειδή αυτήν τη δουλειά την αγαπώ, έμαθα τα προβλήματα στη ζωή μου να τα περνώ. Δεν είναι επαγγελματικό να φύγεις. Κάθομαι, τελειώνω τη δουλειά μου και φεύγω. Εμένα με ενδιέφερε να είμαι στη σκηνή. Παλιά όταν ήμουν μαθήτρια της δραματικής σχολής κι επρόκειτο να παίξω, του τα είπα. Υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση. Άνοιξα την κλειδωμένη πόρτα κι έφυγα», αναφέρει η ηθοποιός.

Σχετικά με τον παραλίγο γάμο της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα και το λάθος που «πληρώνει» πολύ ακριβά μέχρι και σήμερα, εξομολογήθηκε: «Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν πολύ νέα γύρω στο 18 και παντρεύτηκα από έρωτα. Χώρισα γιατί θέλησε να μου πει ότι πρέπει να σταματήσω το θέατρο κι εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό. Το άλλο ήταν ένα λάθος που κράτησε πάρα πολύ λίγο. Κράτησε μόνο 15 μέρες. Δεν ήμουν τελικά κορίτσι για γάμο. Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε, έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός κι ο Μιχάλης έφυγε. Εγώ έκανα ένα τραγικό λάθος, το οποίο το πλήρωσα κα θα το πληρώνω μια ζωή».

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ