Μεγάλες αλλαγές θα έχει το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ!

Τηλεδιάσκεψη κορυφής θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στον ΣΚΑΙ, όπου θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Αρχικά δεδομένο θεωρείται ότι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα. Στην θέση του, στην prime time ζώνη του καναλιού, θα επιστρέψει το Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης θα έβγαινε αρκετά πιο μετά όμως τα σχέδια άλλαξαν και θα είναι ένα από τα προγράμματα που θα δούμε από τη φετινή σεζόν στον ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά την απογευματινή ζώνη, οι σκέψεις έχουν να κάνουν με την εκπομπή ‘Κάτι Ξαναψήνεται’. Εκεί, αν και στον ΣΚΑΙ είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, δεν είναι σίγουρο ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Αν τα σενάρια επιβεβαιωθούν υπάρχουν δύο εκπομπές που διεκδικούν τη θέση της. Η μία είναι ένα… περίεργο μαγερικό ριάλιτι προερχόμενο από την Τουρκία και η άλλη η εκπομπή My Style Rocks. Επικρατέστερο ανάμεσα στα δύο, ειδικά μετά την αποτυχία των φετινών ριάλιτι μαγειρικής, είναι το δεύτερο σενάριο, με την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου να είναι το φαβορί για την παρουσίαση. Σε κάθε περίπτωση έρχονται σημαντικές μέρες για το κανάλι, αφού μεγάλα projects του καναλιού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Αλέξης Μίχας-Πάμε Δανάη

Tvnea.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here