Τι και αν είμαστε στα μέσα του Νοέμβρη και κάποιοι θα πουν ότι είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε για μεταγραφικά σενάρια; Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως έχει αρχίσει ήδη να μελετά το τηλεοπτικό του μέλλον!

Βλέπει άραγε τον ΣΚΑΪ σε αυτό ή υπάρχουν Σειρήνες που τον πολιορκούν; Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Znews είναι «καυτό» και προέρχεται από το περιβάλλον του παρουσιαστή.

Το συμβόλαιο του παρουσιαστή με το κανάλι του Φαλήρου λήγει τον Ιούνιο του 2022 και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία του στον ΣΚΑΪ.

Οι φετινές επιδόσεις της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» δεν θυμίζουν τις υψηλές «πτήσεις» του παρελθόντος, ωστόσο ο παρουσιαστής και η εκπομπή του παίζουν ψηλά στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως έχει ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το MEGA. Οι συζητήσεις ωστόσο είναι σε πολύ αρχικό στάδιο με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι για το τηλεοπτικό του μέλλον και φαίνεται πως στα σχέδιά του είναι η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης.

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here