Κάποια σχόλια που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» φαίνεται ότι ενόχλησαν τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος πήρε θέση στο «Πρωινό» εμφανώς πειραγμένος.

«Γενικά όμως θέλω να πω και το εξής επειδή κάποια στιγμή μπερδευόμαστε οι άνθρωποι στην πορεία μας. Θέλω να πω το εξής και δεν το λέω για τον Μουτσινά αλλά γενικά, σαν Λιάγκας έτσι μου ήρθε: Είναι άλλο πράγμα το χιούμορ και η σάτιρα και άλλο η κακία και το κόμπλεξ», είπε μεταξύ πολλών άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Νίκος Μουτσινάς παρακολούθησε το απόσπασμα στο «Καλό μεσημεράκι» και θέλησε να πει δυο λόγια και να ζητήσει συγγνώμη αναφορικά με το σημείο που σχολίασε τα όσα συζητά με τα παιδιά του.

«Ενοχλήθηκε όντως; Γιατί; Για τα παιδιά να το καταλάβω και ζητώ συγγνώμη γι αυτό το κομμάτι», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και αναρωτήθηκε: «Δεν κάνουμε πλάκα; Κι εγώ δεν είμαι ένας μικρός δεινόσαυρος; Τυραννόσαυρος ήμουν, τώρα είμαι δριοκολάπτης. Αλλά δεν θα το ξαναπώ. Να ξαναθυμίσω πως ό,τι βγαίνει από τα χείλη μου είναι από τα λεγόμενα της Αγγελικής Γιαννακοπούλου. Ό,τι λέω η Γιαννακοπούλου. Καθε δέκα λεπτά λέει “πες ότι είσαι κουρασμένος”, θέλει να μας πιάσει η Μελέτη».

Σε δεύτερο απόσπαμα, ο Γιώργος Λιάγκας με πολύ χιούμορ είπε στην εκπομπή του ότι δεν παρακολουθεί τηλεόραση και ότι «Θα αποσυρθεί σε φάρμα δεινοσαύρων».

«Έχει χιούμορ», παραδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε: «Αν πάρουν χαμπάρι στο Mega ότι δεν βλέπει τηλεόραση… Εμένα με πέρασαν γεννέες δεκατέσσερις. Δεν πρέπει να τα λέμε αυτά. Και είμαστε και ακούραστοι».

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ