Στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», απολαμβάνουμε την Ντίνα Μιχαηλίδου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για τον χαμένο ρόλο στον «Σασμό», τον γάμο και τους λόγους που επέλεξε τα τελευταία 10 χρόνια να μην εμφανίζεται στη μικρή οθόνη.

«Αγαπώ την τηλεόραση, αλλά δεν την κυνηγάω ιδιαίτερα γιατί είχα πάντα το θέατρο και έπρεπε να δουλεύω εκεί. Πριν τους Παγιδευμένους είχα πρόταση από τον Σασμό, αλλά δυστυχώς με πρόλαβε ο κορονοϊός. Κόλλησα κορονοϊό αλλά δεν πρόλαβα να πάω. Θα έκανα την κολλητή φίλη της Μαρίας Πρωτόπαππα στα Γιάννενα» δήλωσε η Ντίνα Μιχαηλίδου.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή και τις δύο φορές που βρέθηκε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλήσίας, απάντησε: «Δεν πέτυχε δυο φορές που προσπαθήσαμε. Συνήθως τι δεν πάει καλά; Όταν δεν συμφωνείς με τον άλλον ακριβώς… Εμένα η δουλειά μου είναι και λίγο περίεργη. Δε μπορεί να το αντέξει ο άλλος. Δεν ήταν του καλλιτεχνικού χώρου οι σύντροφοι. Όταν η γυναίκα λείπει από το σπίτι το βράδυ ενοχλείται κάποιος και με το δίκιο του. Συμβαίνει. Είναι και θέμα τύχης».

«Για αρκετά χρόνια ήμουν εκτός τελείως. Από το 2010 και μετά που ήταν η τελευταία παρουσία μου στην τηλεόραση, στο “Νησί”, για προσωπικούς και κυρίως οικογενειακούς λόγους χάθηκα από τον χώρο, δεν ήμουν καθόλου. Έκανα ελάχιστα πράγματα και κράτησαν και πάρα πολύ λίγο», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

 

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ