spot_img
ΑρχικήGossipΝτόρα Μακρυγιάννη: «Ξαφνικά είδα εμένα και τον Πατριαρχέα να μιλάμε ισπανικά»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ξαφνικά είδα εμένα και τον Πατριαρχέα να μιλάμε ισπανικά»

Δημοσιεύθηκε:

Για την περίοδο που ήρθε στην Αθήνα, τον έρωτα αλλά και την επιτυχία της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», η οποία παίζεται στη λατινική Αμερική, μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» η Ντόρα Μακρυγιάννη.

«Μέχρι να βρω το πρώτο μου διαμέρισμα στην Αθήνα, γύριζα με μία βαλίτσα στο χέρι από σπίτι σε σπίτι, από φίλο σε φίλο. Δεν έβρισκα με τίποτα σπίτι. Όταν τελικά το βρήκα, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα τόσο μεγάλη ανάγκη τη ζεστασιά του δικού μου χώρου που δεν είχαν έρθει τα έπιπλα και κοιμήθηκα σε ένα σκέτο στρώμα» δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Κοιμήθηκα στο στρώμα. Πήρα ένα μπουκάλι κρασί, δεν είχα καν ποτήρι και ζήτησα από τον γείτονά μου ένα ποτήρι για να πιω το κρασί».

Για τον έρωτα στα χρόνια των social media απάντησε: «Για μένα ο έρωτας είναι καταλυτικός. Έχω φύγει, επειδή δεν υπάρχει έρωτας. Λείπει ο έρωτας σήμερα νομίζω. Έχουμε χάσει τα βλέμματα, τις παύσεις, το να μη μιλάμε τόσο πολύ, το να κοιταζόμαστε, να αφιερώνουμε τραγούδια ή να δώσουμε ένα λουλούδι».

Για το αν άλλαξε η ζωή της μετά την επιτυχία της σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», δήλωσε:  «Δεν άλλαξε καθόλου, ούτε οι άνθρωποι που είχα γύρω μου. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι με γνώρισε ο κόσμος, με αγάπησε και με αγκάλιασε. Η σειρά όντως πουλήθηκε στο Περού και στη Βενεζουέλα. Ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα η κοπέλα που με ντουμπλάρει στα ισπανικά και ξαφνικά είδα στο απόσπασμα εμένα και τον (Θανάση) Πατριαρχέα να μιλάμε ισπανικά».

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ, τόνισε:  «Το έβλεπα για μήνες και ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου από τον Αλέξανδρο Πανταζούδη, τον σκηνοθέτη της σειράς. Μου λέει: σε θέλουμε για ένα γκεστ. Λέω: εμένα; Επειδή στις άλλες σειρές ξεκινούσα από την αρχή, δεν είχε τύχει να μπω στα μισά κάπου, να το παρακολουθώ σαν τηλεθεάτρια και να μπω σαν ηθοποιός μετά» αποκαλύπτει.

«Στα γυρίσματα ντράπηκα λίγο, γιατί μου θύμισα τη γιαγιά μου. Είναι αυτό που κάθεσαι στην τηλεόραση, σχολιάζεις και παθιάζεσαι. Ξαφνικά έπρεπε να γίνω επαγγελματίας σαν ηθοποιός και να παίξω. Ήταν λίγο σουρεάλ» κατέληξε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

 

 

 

Znews.gr

Τελευταία νέα

Πάργα: Μελέτη για ήπιες παρεμβάσεις-ευπρεπισμού αποκατάστασης λιθόστρωτου για την ασφαλή περιήγηση στο Κάστρο

Τη μελέτη για ήπιες παρεμβάσεις-ευπρεπισμού αποκατάστασης λιθόστρωτου για την ασφαλή περιήγηση στο Κάστρο της...

Eυθύνες και τσουχτερό πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου για την περιβαλλοντική καταστροφή στο Λούρο εισηγούνται οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος

Eυθύνες και συνακόλουθα τσουχτερό πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου για την περιβαλλοντική καταστροφή στο Λούρο...

Πάτρα: Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Διονύση που πάσχει από καρκίνο στο μάτι και πρέπει να χειρουργηθεί στη Γερμανία

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 4,5 ετών Διονύση από την Πάτρα που...

Τριμελής Επιτροπή Γιατρών: Προς κατάρρευση το νοσοκομείο Άρτας

Στα σημαντικά προβλήματα που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει  το Νοσοκομείο Άρτας εστιάζει με νέα...

Περισσότερα