Ο ΑΝΤ1 τάζει στη Μιμή Ντενίση και στον Αλέξη Γεωργούλη γην και ύδωρ προκειμένου να τους πείσει να καθίσουν στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής του «Your face sounds familiar».

Οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου έχουν επενδύσει στην επιστροφή του show μεταμορφώσεων και θέλουν ο νέος κύκλος να εκτοξευθεί στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Στόχος τους λοιπόν είναι να δημιουργήσουν μια all star επιτροπή που θα κρίνει τους 10 διαγωνιζομένους, οι οποίοι ανακοινώθηκαν επισήμως την περασμένη Πέμπτη. Κινούμενοι σε αυτή τη λογική προσέγγισαν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τη Μιμή Ντενίση και τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η πρώτη θεωρείται κορυφαία σταρ στην Ελλάδα και ο δεύτερος φιγουράρει στη λίστα με τους λιγοστούς συμπατριώτες μας που κάνουν βήματα διεθνούς καριέρας. Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, έκαναν και οι δύο ραντεβού με στελέχη του ΑΝΤ1 και έδειξαν ενδιαφέρον για το πρότζεκτ, αφού οι προτάσεις που τους έγιναν είναι δελεαστικές και από οικονομικής πλευράς.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε οριστικοποιηθεί κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο συνεχίζονταν οι συζητήσεις σε πολύ θετικό κλίμα. Τόσο η Μιμή Ντενίση όσο και ο Αλέξης Γεωργούλης δεν κάνουν φέτος θέατρο. Εκείνη έχει αφοσιωθεί στην προετοιμασία της κινηματογραφικής μεταφοράς του έργου της «Σμύρνη μου, αγαπημένη», ενώ εκείνος ολοκλήρωσε πρόσφατα τις υποχρεώσεις του στο δημοφιλέστατο σίριαλ του ITV «The Durrells».

Ως εκ τούτου, θα μπορούσαν και οι δύο να βάλουν στο πρόγραμμά τους το «Your face sounds familiar» μία φορά την εβδομάδα.

Powered by WPeMatico

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + sixteen =