Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, μετά τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα ότι έχει δεχτεί στο παρελθόν λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με την Ράνια Τζίμα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα είπε η ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά.

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά η αλήθεια είναι πως στεναχωρήθηκα. Τώρα, όμως, δεν έχω μόνο στεναχωρεθεί αλλά έχω θυμώσει πάρα πολύ.

Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω ακόμα και αν τα πάρει πίσω. Το ότι κλότσησα δεν ισχύει ούτε για αστείο.

Υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή της πίτας όπου είμαστε όλοι μια χαρά έναν μήνα μετά από την επέτειο του Γρηγορόπουλου.

Κανένας εκ των συναδέλφων δεν ήταν νέος συνάδελφος που να φοβάται τον κακό θιασάρχη ότι θα του κάνει κακό. Μιλάμε για μια υποτιθέμενη εργατική εργασία που θα μπορούσε να λυθεί με έναν πολύ απλό τρόπο. Αυτό όμως είναι προσωπικό. Αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη» σημείωσε ο Γιώργος Κιμούλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here