ΑρχικήGossipΟ Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν έχει δει ποτέ την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου...

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν έχει δει ποτέ την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου γιατί είναι… μπλαζέ

Δημοσιεύθηκε:

Για τις εκλογές, την ελληνική τηλεόραση και τη φιλία του με την Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό μας».

«Είχα την ανάγκη για κάτι που θα μου δημιουργήσει νέο ενθουσιασμό, νέα και πολύ έντονη ενεργητικότητα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Το βράδυ των εκλογών, που είδαν ότι δεν εκλέγομαι με τίποτα, στενοχωρήθηκα. Βέβαια εξαρχής ήμουν πολύ ρεαλιστής και δεν περίμενα να εκλεγώ λόγω του ότι κατέβηκα σε μία περιφέρεια που είχε πάρα πολύ βαριά πολιτικά πρόσωπα».
Παράλληλα σχολίασε την ελληνική τηλεόραση και επικεντρώθηκε στις εκπομπές «Πάμε Δανάη» και «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».  «Δύο εκπομπές παρακολουθώ φανατικά γιατί είναι η ενημέρωση έτσι όπως μου αρέσει. Η μία είναι οι αγαπημένοι “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΪ και η άλλη είναι η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Μία εκπομπή που παρακολουθούσα και δεν παρακολουθώ φέτος γιατί μου βγάζει λίγο επηρμένο, είναι η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.
Ότι εμείς δεν ασχολούμαστε με το gossip αλλά με τα διεθνή. Μου κάνει λίγο αφ΄υψηλού. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και είναι το ίδιο με την Δανάη. Και εκεί μου βγαίνει αυτό το αφ΄υψηλού. Μου βγάνει politically correct και δεν νομίζω ότι η ΕΡΤ αποφάσισε να είναι μπλαζέ. Είναι μπλαζέ».

Ο ίδιος δεν έχει τηλεόραση αυτοσκοπό του όπως δήλωσε ενώ εξήγησε ότι η εγκυμοσύνη ήταν ο λόγος που η Ιωάννα Μαλέσκου έμεινε εκτός οθόνης.

«Για εμένα η τηλεόραση δεν είναι κι αυτοσκοπός. Περισσότερο τα τελευταία χρόνια μπήκε στην ζωή μου. Είμαι σε μια ηλικία που έχω ικανοποιήσει την επιβεβαίωση που χρειαζόμαστε οι άνθρωποι. Φέτος ήταν επιλογή μου από τον Σεπτέμβρη, μιας κι εγώ ήξερα από πολύ νωρίς ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος.

Ήξερα ότι αυτός θα είναι ο λόγος που δεν θα είναι κάπου τηλεοπτικά. Είχαμε πει ότι θα είμαστε μαζί, αν ήταν κάπου. Ήταν συνειδητό για εμένα ότι δεν θα πάω κάπου αλλού. Η Ιωάννα χάρηκε που κατέβηκα στην πολιτική. Μου είπε “καλά έκανες και προχώρα”. Αν επιστρέψει, πιστεύω ότι θα είμαστε μαζί».

 

 

Znews.gr

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα