Απίστευτες αποκαλύψεις που «καίνε» τον Αλβάρο, ακόμα και τόσα χρόνια μετά!

Όχι και τόσο πιστός στην Αθηνά Ωνάση φαίνεται να ήταν ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο όταν οι δυο τους ήταν παντρεμένοι, με τον συνεργάτης της Αθηνάς, Αλέξη Μανθεάκη να υποστηρίζει πως ο ίδιος είχε διπλή ζωή για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Αλβάρο Ντε Μιράντα είχε εξωσυζυγική σχέση τα 8 από τα 11 χρόνια που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αλέξης Μανθεάκης πρόκειται να γράψει βιβλίο στο οποίο θα αναφέρει με λεπτομέρειες τα πάντα για τη διπλή ερωτική ζωή του Ντόντα. Η μόνιμη ερωμένη του Αλβάρο ήταν ένα πρώην call girl από το Βέλγιο, την οποία και γνώρισε λίγο μετά το γάμο του με την Αθηνά στη Βραζιλία.

O Aλέξης Μανθεάκης περιγράφει:

«Πριν από τρία χρόνια, με πλησίασε μια κυρία, μια γοητευτική κοπέλα που μου εξήγησε πως ήταν call girl και είχε σχέση με τον Ντόντα. Της ζήτησα να μου πει πιο πολλά, αλλά δεν μου έδινε τίποτα. Ήταν πολύ νωρίς για να δώσει στοιχεία..

Μετά από τρία χρόνια επαφών μαζί της έφτασε πέρσι η στιγμή να μου δώσει όλον τον φάκελο. Είναι αυτός ο κόκκινος φάκελος που ανέβασα στο facebook, με 120 σελίδες ,με έγγραφα και πιστοποιητικά τα οποία πιστεύω ότι αποτελούν και το κλειδί στο διαζύγιο της Αθηνάς με τον Αλβάρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here