Στην “Φάρμα” πρόκειται να μπει η Αλεξάνδρα  Παναγιώταρου και το πρωί της Τρίτης μίλησε  στην εκπομπή το «Πρωινό» για τη συμμετοχή στο ριάλιτι.

«Είμαι πανέτοιμη. Έχω ξεκουραστεί όλη τη βδομάδα και έχω φάει πολύ. Είμαι μια εβδομάδα στο ξενοδοχείο και μπαίνω αύριο. Δεν θα μπω με το μπικίνι, απλά εδώ είμαι στην πισίνα για να πάρω λίγο χρώμα. Αρχικά να σας πω ότι έχω πάρει το σκεπάρνι και έχω καρφώσει όλο το ξενοδοχείο. Προσπαθώ να κάνω εξάσκηση, γιατί ήταν κάτι εντελώς άγνωστο σε έμενα. Κάθε μέρα κάνω δύο ώρες προπόνηση. Προσπαθώ να μπω σε ένα πρόγραμμα, τρώω καλά και κοιμάμαι καλά. Στο στόχο δεν είμαι τόσο καλή. Στο πριόνισμα και στο κάρφωμα τα πάω καλύτερα. Όταν είμαι χαλαρή και συγκεντρώνομαι τα πάω καλά.

Αγαπώ Τζώρτζογλου. Μου αρέσει πολύ, με χαλαρώνει. Μου αρέσει και ο Μαντζουράνης είναι πολύ καλό παιδί. Νομίζω είναι από τους καλύτερους παίκτες. Αν κάνει κάτι με τα μαλλιά του, εμφανισιακά θα είναι καλύτερος… Εμένα με εξιτάρει ότι θα με δει ο κόσμος πιο απλή. Τα νύχια έχουν κοπεί ήδη, οι βλεφαρίδες έχουν φύγει ήδη, δε θέλω κάτι άλλο. Εγώ μπαίνω με καλές προθέσεις και δεν είμαι προκατειλημμένη με κάποιον παίκτη.  Σίγουρα έχω συμπαθήσει κάποιους πιο πολύ. Ο Ντούπης δεν είναι εμφανισιακά του γούστου μου.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ