Το πρόσωπο που θα διαδεχθεί στο «Voice» τον Γιώργο Καπουτζίδη ,ο οποίος αποχωρεί από την παρουσίαση του talent show λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων αναζητούν από κοινού ΣΚΑΪ και Acun Medya.

Χρόνος βέβαια υπάρχει καθώς το πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Προβάδισμα πάντως φέρεται να έχει ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος συνεχίζει την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ με την παρουσίαση του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Boom». Ο παρουσιαστής διατηρεί άριστη σχέση με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι με τον οποίο πέρασε και φέτος μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στη Μύκονο. Άλλωστε το νέο πρόσωπο θα επιλεγεί από κοινού από την Acun Medya και τον ΣΚΑΪ.

Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να αναλάβει το φορμάτ ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς ήδη θα έχει τρίωρη καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα του σταθμού.

Τέλος δύο ονόματα που ακούστηκαν και έχουν μικρότερες πιθανότητες είναι αυτά του Σάκη Ρουβά ο οποίος έχει διατελέσει παρουσιαστής τάλεντ σόου (Χ Factor) όμως θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να αποχωρήσει από την επιτροπή αλλά και του Θέμη Γεωργαντά που επίσης διαθέτει προϋπηρεσία στα μουσικά τάλεντ σόου.

Το πρώτο όνομα απορρίφθηκε, καθώς δεν θέλουν να ρισκάρουν να χαλάσει η χημεία της κριτικής επιτροπής και το δεύτερο δεν είναι πολύ ισχυρό σενάριο.

Τέλος, καμία περίπτωση δεν υπάρχει να δούμε στην παρουσίαση του σόου τον Γιώργο Λιανό.

Y.Γ Ας προσθέσουμε στη λίστα το όνομα του Νίκου Μουτσινά, που βέβαια έχει πολύ λιγότερες από τον Σάκη Τανιμανίδη.

 

 

Tv Εθνος-Αλέξης Μίχας.