Ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία που δίνει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη την πλήρη κυριότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, μετά την συμφωνία που υπεγράφη, βγαίνει εκτός κούρσας με την παραχώρηση στον «Τζίγγερ» και του 49,99% των μετοχών του.

Οι αλλαγές που επιθυμεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη να γίνουν στο κανάλι έχει ήδη ξεκινήσει με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να είναι, μέχρι τώρα τουλάχιστον, ίσως η μεγαλύτερη απώλεια μιας και επί σειρά ετών κρατούσε ψηλά τον πήχη της τηλεθέασης σε όποια μέρα και ώρα κι αν τοποθετήθηκε.

Στους νέους σχεδιασμούς, λοιπόν, περιλαμβάνονται όπως μαθαίνουμε κάποιες αλλαγές στο κομμάτι της ενημέρωσης (δελτία ειδήσεων και εκπομπές), κόψιμο κάποιων σειρών αλλά και η απομάκρυνση ορισμένων υψηλόβαθμων στελεχών τα οποία θα αντικατασταθούν από ανθρώπους της προτίμησης της πανίσχυρης οικογένειας.

Τι σημαίνει αυτό; Μα, πως ήδη κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Ανάμεσά τους ακούγεται έντονα πως είναι η διευθύντρια προγράμματος Λυδία Μιχαήλ, αλλά και ο πρώην διευθυντής προγράμματος του σταθμού Κώστας Σούσουλας που παρέμενε ως παραγωγός στον Alpha και ταυτόχρονα στέλεχος στην ψυχαγωγία.

Σε ότι αφορά τους αντικαταστάτες τους, κάποιοι λέγεται πως θα προέρχονται από το άλλο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων, το Star, όπως είναι η νυν υπεύθυνη ελληνικού προγράμματος, Κοραλία Γεωργακοπούλου, επί χρόνια στέλεχος του σταθμού και με πολύ καλή σχέση με την διευθύντρια προγράμματος, Νάταλι Γούντφιλντ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει επανέλθει και το όνομα του Γιάννη Λάτσιου, ενώ αντίθετα οι φήμες για τον Τζόνι Καλημέρη φαίνεται πως δεν επιβεβαιώνονται. Πάντως, πρόθεση της νέας ιδιοκτησίας είναι οι αλλαγές, όχι μόνο στα συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά και ευρύτερα, να γίνουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να κλείσει για πάντα το κεφάλαιο «Κοντομηνάς».

Και, όπως είναι αναμενόμενο, όλα αυτά έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους εργαζόμενους οι οποίοι ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας και αγωνίας και έτσι θα ζουν μέχρι νεοτέρας…

 

 

patkiout.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 3 =