Τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιάννη Βλάχο ανέβηκε στα τέλη Ιουνίου η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την ημέρα του γάμου της, αλλά και για τον σύζυγό της.

«Δεν θέλει να μιλάει πολύ για εκείνος, αυτό που θα πω είναι ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Γνωριστήκαμε το 2018, μετά πέσαμε σε καραντίνα, αλλά τα καταφέραμε. Ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά χωρίς άγχος. Τον θαυμάζω πάρα πολύ. Ο Γιάννης είναι εκτός χώρου και είναι υποστηρικτικός. Με στηρίζει πάρα πολύ. Δεν γκρινιάζει τώρα που ξεκίνησα γυρίσματα. Του ήρθε απότομο αλλά δεν είναι κτητικός, του αρέσει που δουλεύω. Δεν είναι το καλύτερό του αλλά το καταλαβαίνει», δήλωσε αρχικά και μίλησε για τον «μυστικό» τους γάμο:

«Το κρατήσαμε κρυφό για να το χαρούμε. Δεν θα θέλαμε τη μέρα του γάμου να μαζευτεί κόσμος και φωτογράφοι που δεν θα θέλαμε. Ούτε σε συγγενείς δεν το είχα πει. Ήμασταν 50 άτομα. Αν έκανα κάτι τέτοιο, έτσι θα το έκανα. Δεν είχαμε πολλούς συγγενείς μαζί μας, κάποιοι παρεξηγήθηκαν, όμως αν κάποιος θύμωσε παραπάνω από το να χαρεί, τότε υπάρχει πρόβλημα».

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here