Επισημοποίησε την σχέση του ο Σελίμ Σελτζούκ, ο παίκτης του MasterChef 2, στο Δημαρχείο της Καισαριανής το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουνίου.

Ο Τούρκος μάγειρας που ξεχώρισε στο μαγειρικό reality και ο οποίος συνέβαλε ώστε να κερδίσει ο φετινός νικητής του MasterChef 3, Μανώλης Σαρρής και το βραβείο Silver Award, συνοδευόμενο από 10.000 ευρώ, αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του Βάσω. Πριν από έναν χρόνο, με αφορμή την αποχώρησή του από το παιχνίδι έλεγε για την γυναίκα του: «Είμαι μόνος μου στην Ελλάδα. Έχω μια κοπελιά. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Τώρα ζηλεύει πιο πολύ». Τότε μάλιστα είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του μαζί της, γράφοντας: «Η γυναίκα της ζωής μου».

Οπως ήταν φυσικό, καλεσμένοι στον γάμο του Σελίμ βρέθηκαν πολλοί συμπαίκτες του από το MasterChef, όπως ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Λυχανίδης, ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο Αργύρης Αγλαμίσης, αλλά και ο φετινός νικητής Μανώλης Σαρρής. Οπως φαίνεται, εκτός από τους παίκτες, καλεσμένος στον γάμο ήταν και ο κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Γνωρίζουμε βέβαια καλά πως ο Σελίμ διατηρεί καλές σχέσεις και με τους τρεις κριτές, κάτι που φάνηκε από το γεγονός πως και οι τρεις βρέθηκαν στο μαγαζί του το τελευταίο διάστημα.

Δες το video! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + twelve =