Παραιτείται από τη σειρά «Σασμός» ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος. Αφορμή, η καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό.

Η 33χρονη ηθοποιός κατήγγειλε ότι βιάστηκε από γνωστό σκηνοθέτη, τον οποίο ακόμα δεν έχει κατονομάσει, το 2010, όταν ήταν 21 ετών.

Ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής επιτυχίας «Σασμός», χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων τις, κατηγορίες που αντιμετωπίζει απολύτως ψευδείς και χυδαίες ενώ τονίζει ότι υπάρχει απόπειρα συκοφάντησης εναντίον του.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την τηλεοπτική σειρά την οποία σκηνοθετεί, γιατί όπως αναφέρει, δεν θέλει με κανένα τρόπο η προσωπική του περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες του, την παραγωγή και το κανάλι.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κωστόπουλος υποστηρίζει ότι γυναίκα με την οποία είχε περιστασιακή γνωριμία πριν από 12 -13 χρόνια απειλεί μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών χωρίς να τον κατονομάζει, ενώ τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης.

«Λόγοι ευθύτητας και αξιοπρέπειας μου επιβάλλουν να τοποθετηθώ δημόσια: Η «καταγγελία» αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου», υπογραμμίζει ο σκηνοθέτης.

Προσθέτει ότι δεν θα αφήσει τη συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική του ζωή και πως δεν έχει μάθει να ζει «ανάμεσα σε σκιές και φαντάσματα».

«Δεν σκοπεύω προφανώς να αντιπαρατεθώ δημόσια με την εν λόγω γυναίκα ούτε να απαντήσω στα ψεύδη της ή να συνδιαλλαγώ μαζί της. Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι αυτοί στους οποίους καταφεύγω όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να προστατεύσει το όνομα του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, ότι η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό σκηνοθέτη που υπογράφει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, κατά τα πρώτα της βήματα στον χώρο το 2010. «Εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21», είπε η ηθοποιός.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ