Τις δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» σχολίασε η παρέα του «Happy Day», με την συζήτηση να στρέφεται γύρω από την απάντηση του γνωστού φωτογράφου σχετικά με τα μοντέλα που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αφήνοντας έξω την Βίκυ Κουλιανού. Ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή, διευκρινίζοντας τους λόγους για τους οποίους έκανε αυτή την δήλωση.

«Εγώ είμαι φωτογράφος, αυτό πήρα να διευκρινίσω. Εγώ, μια καριέρα ενός μοντέλου, τη βλέπω και φωτογραφικά.  Η Βίκυ έχει κάνει σπουδαία πράγματα στο εξωτερικό, έχει περπατήσει σε όλο τον πλανήτη, έχει κάνει shows για όλους τους μεγάλους σχεδιαστές. Απλά εκείνη τη στιγμή δεν μου ήρθε στο μυαλό κάτι φωτογραφικό που να θυμάμαι από τη Βίκυ. Σαν φωτογράφος προσπάθησα να θυμηθώ μοντέλα, τις φωτογραφικές τους δουλειές.

Γιατί το ξανατονίζω, είμαι φωτογράφος. Δεν θυμόμουν από τη Βίκυ τι έχει κάνει. Την καριέρα της την ξέρω. Δεν ήθελα να ακυρώσω την Βίκυ, την ξέρω πολλά χρόνια. Έχει καριέρα η γυναίκα, αλλά φωτογραφικά δεν θυμάμαι», σημείωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

Πηγή: TVNEA.COM

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ