Τις σκηνές στις οποίες εμφανιζόταν ο Παύλος Χαϊκάλης στο «Καρδίτσα Forever» αντικατέστησε η παραγωγή της ταινίας, με τη θέση του ηθοποιού να παίρνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την απόφαση αυτή, ξεκαθαρίζοντας ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Στράτος Μαρκίδης, δεν είχε επικοινωνία μαζί του.

«Τον  καταλαβαίνω, αν του το ζήτησαν τα κανάλια ότι δεν θέλουν τον Χαϊκάλη, ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας. Δεν κατηγορώ κανέναν, γιατί πήγε ο φίλος μου ο Καλυβάτσης να κάνει την αντικατάσταση. Επαγγελματίας είναι, καλά έκανε. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Όλα αυτά είναι στη συνείδηση του καθενός.

Το τι κάνει, το πώς λειτουργεί και δεν μιλάω από την πλευρά του παραγωγού και τον συναδέλφων… Εδώ αρχίζει και ξυπνάει κάτι, ότι κάτι δεν είναι σοβαρό να γίνονται τέτοια πράγματα, κάτι άλλο συμβαίνει, δεν μπορεί. Δεν μπορεί κάποιος να μη με θέλει και να με παίρνει για συνέντευξη. Δεν μπορεί να είμαι κάθε μέρα στην πρώτη σελίδα ενώ έχω πει αποσύρομαι και να είμαι πάλι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τον θάνατο του αδερφού του: «”Λουστήκαμε” όλη τη διαδικασία του θανάτου με τον θίασο. Προχωράμε με ψηλά το κεφάλι και η ζωή συνεχίζεται. Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα».

Για τα όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που βγήκαν. Πολλοί βγαίνουν και κατονομάζουν συναδέλφους και συμπεριφορές και το πώς έχουν ζήσει και το να μη βγαίνουν να μιλήσουν για εσένα νομίζω ότι είναι μια δικαίωση, ότι δεν μπορεί να είναι όλοι στο ίδιο τσουβάλι».

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ