Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρεται στη σειρά «Παγιδευμένοι», τη συνεργασία του με τη Μυρτώ Αλικάκη αλλά και τον λόγο που έκοψαν τον γιο του από την δραματική σχολή.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι ο γιος του ανακοίνωσε εν ψυχρώ την επιθυμία του να ασχοληθεί με την υποκριτική και ότι ο ρόλος του στο «Έτερος εγώ» του στέρησε την θέση του στη δραματική σχολή.

«Ο γιος μου Δημήτρης μάς ανακοίνωσε εν ψυχρώ ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Είχε περάσει ήδη στο πανεπιστήμιο άλλα μας είπε ότι θέλει να ασχοληθεί και με την υποκριτική.

Εγώ και η Μυρτώ, από τότε που ήταν μικρά τα παιδιά μας προσπαθούμε να τους δημιουργήσουμε τη λογική να κάνουν στη ζωή τους αυτό που αγαπάνε.

Η ζωή είναι δύσκολη, η δουλειά είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας οπότε αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν μπορείς να είσαι καλά.

Ξέραμε ότι θα διώξουν τον γιο μας από τη δραματική σχολή (Θέατρο Τέχνης), γιατί πήρε μέρος στο “Έτερος εγώ”. Αυτός είναι ο κανονισμός.

Φέτος ο Δημήτρης πέρασε στο Εθνικό Θέατρο. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και μεγάλη τιμή δική του, αλλά και δίκη μας».

Σχετικά με τη συνεργασία του με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη, είπε: «Με την πρώην σύζυγο μου, Μυρτώ Αλικάκη, είχαμε ξανασυνεργαστεί μετά το διαζύγιο μας.

Δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε μαζί με τη Μυρτώ. Είναι ευτυχία να δουλεύεις μαζί της, είναι μία πολύ καλή ηθοποιός.

Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας και είναι ωραίο να δουλεύουμε μαζί», ανέφερε για τη φετινή τους συνεργασία στο θέατρο».

Τη φετινή σεζόν, τον απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά «Παγιδευμένοι» που υποδύεται τον αστυνομικό Ανδρέα και «κουμπάρο» του Δημήτρη Μαρκέτου.

Ο ίδιος χαίρεται που η σειρά πήρε τον δρόμο της και ανέβηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Αλλά αυτό που τον κάνει περισσότερο χαρούμενο είναι η αγάπη του κόσμου και πόσο έχουν αγκαλιάσει τη σειρά.

 

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ