Η Πόπη Τσαπανίδου πήρε τη μεγάλη απόφαση για να αλλάξει τη ζωή της και αφήνει την τηλεόραση,γυρίζοντας σελίδα!

Η παρουσιάστρια ανοίγει νέους ορίζοντες και εξήγησε το λόγο που πήρε αυτή την απόφαση!

Μιλώντας στην Real η Πόπη Τσαπανίδου είπε αρχικά για το ταξίδι που έκανε στη βόρεια Ευρώπη: «Αυτό το ταξίδι είχε να κάνει με πραγματοποίηση στόχων ζωής. Αυτό που λέμε bucket list. Ξεκίνησα από Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, νησιά του στενού της Μάγχης και πέρασα από Αγγλία.

Ήταν ένα ταξίδι ζωής δέκα ημερών, γιατί το έκανα με αυτά τα τεράστια κρουαζιερόπλοια. Αποφάσισα ότι αυτό το διάστημα θα κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα. Πιο πριν είχα πάει στις κόρες μου στην Ολλανδία και γύρισα όλη τη χώρα, που τείνει να γίνει η αγαπημένη μου»

Όσο για τους λόγους που αφήνει την τηλεόραση, ανέφερε: «Διαπίστωσα ότι δεν έβρισκα ευχαρίστηση σε αυτό που έκανα για πολλά χρόνια. Δεν είχα κανένα όνειρο στην υπάρχουσα δουλεία και αποφάσισα να την αλλάξω. Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παραγάγω σαν έργο». Γνωρίζετε την πραγματική ηλικία της Πόπης Τσαπανίδου;

Για το επόμενο βήμα στη ζωή της, τόνισε πω: «Αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό που παγκοσμίως λέγεται wellness.

Με την ευζωία, τον τρόπο που μαθαίνεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου με θετική σκέψη. Με τις συνεργάτιδες μου κάναμε κάποια σεμινάρια, τα οποία πήγαν πάρα πολύ καλά και αποφασίσαμε να το εξελίξουμε κάνοντας πραγματικότητα το πρώτο fitness και wellness festival στην Ελλάδα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 18 =